Yenimahalle Ramazan'a Hazır - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Ramazan'a Hazır

Yenimahalle Ramazan\'a Hazır

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ramazan ayı huzurunu tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız."

06.07.2013 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ramazan ayı huzurunu tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız. Vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapıp, eğlencelere katılacağız. Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi en çok hissettiğimiz aydır" dedi.

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan'a sayılı günler kala tüm hazırlıklarını tamamladı. Yenimahalle'nin dört tarafına kuracağı iftar çadırları ve geleneksel hale gelen ramazan eğlenceleri ile vatandaşlara eğlenceli ve huzurlu bir Ramazan ayı yaşatmayı hedefleyen Yenimahalle Belediyesi, hazırlıkları uzun zaman önce başlattı. Dört yıldır Ramazan eğlencelerinin merkezi olan Yenimahalle, üç ayrı bölgede kuracağı iftar çadırlarıyla iftar yemekleri dağıtırken, Batıkent Şenlik Alanı ve Gezici Ramazan Şenlikleri ile her akşam renkli gösterilere sahne olacak.

Yenimahalle Belediyesi, Demetevler Onkoloji, Demetevler Havacılar ve Şentepe Abdurrahman Oğultürk Pazar Yeri yanında kurulacak çadırlarla yoksul vatandaşlar ile iftarı kalabalıkla birlikte yapmak isteyenlere bu yıl da hizmet verecek. Ramazan Şenlik Alanı olarak Batıkent Tören Alanı'nı belirleyen Yenimahalle Belediyesi, 12 ayrı noktada da Geçici Ramazan Şenlikleri düzenleyerek vatandaşlara unutulmaz Ramazan eğlenceleri yaşatacak. Çamlıca Pazar Yeri, Karşıyaka Mahallesi Pazar Yeri, Yakacık Mahallesi Pazar Yeri, Susuz Mahallesi Pazar Yeri, Beştepe Muhtarlık Yanı, OğultürkPazar Yeri, Şentepe Pazar Yeri, Serhat Mahallesi Pazar Yeri,Yuvaköy, Yahyalar, Güzelevler Çobanoğlu Parkı ve Turgut Özal Mahallesi Kıvırcık Ali Parkı olmak üzere 12 ayrı noktada gerçekleşecek Ramazan eğlencelerinde Yenimahalleliler, Hacivat-Karagöz'den meddaha, kukla gösterilerinden yarışmalara, fasıllardan animasyonlara, sihirbaz gösterilerinden jonglör gösterilerine kadar unutulmaya yüz tutmuş eski Ramazan eğlencelerini yad edecek.

YAŞAR, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Hazırlıkların her aşamasını takip eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ramazan ayı huzurunu tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız. Vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapıp, eğlencelere katılacağız. Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizi en çok hissettiğimiz aydır. Hep birlikte, ayrım yapmadan huzurlu bir Ramazan ayı geçirmek adına her türlü tedbiri aldık. Dört yıldır olduğu gibi bu yıl da Yenimahalle, Ramazan eğlencelerinin merkezi olacak" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Ramazan'a Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement