Yenişehir Stadı'nın Yeni Sezona Hazırlanması - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Stadı'nın Yeni Sezona Hazırlanması

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslan: "Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Gümüşhanespor'un, pazar günü başlayacak maçları öncesinde Yenişehir Stadı'nda hazırlıklar devam ediyor"

02.09.2013 10:04

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, Spor Toto 2. Ligi'nde mücadele edecek Gümüşhane spor'un, Pazar günü başlayacak maçları öncesinde Yenişehir Stadı'ndaki hazırlıkların devam ettiğini bildirdi.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, stadyuma yapılan 500 kişilik yeni tribünün büyük tribünle bağlantı çalışmalarının devam ettiğini, bu çalışmalar kapsamında seyircilerin iki tribün arasındaki geçişlerinde kolaylaştırma çalışmaları yapıldığını belirtti.

Aslan, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yönetmenlik gereği spor tesislerinde güvenlik amaçlı izleme sağlayan IP kamera kayıt ve teknik altyapı çalışmaları ile sağlık yönünde seyircilere ilk yardım müdahaleleri için 2 ilk yardım odası yapılması çalışmalarına başlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ayrıca engelli vatandaşların, Yenişehir Stadı'nda müsabakaları izleyecekleri uygun bir yerde belirlenen eksiklerin giderilmesi için çalışmalarımız da devam ediyor. Düzenleme çalışmalarında parke taşlarını stadyumumuza tahsis eden Gümüşhane Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorum." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yenişehir Stadı'nın Yeni Sezona Hazırlanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement