Yenişehirli Çiftçilerin 30 Yıllık Gölet Hayalini Büyükşehir Gerçekleştiriyor - Son Dakika
Yerel

Yenişehirli Çiftçilerin 30 Yıllık Gölet Hayalini Büyükşehir Gerçekleştiriyor

Yenişehirli Çiftçilerin 30 Yıllık Gölet Hayalini Büyükşehir Gerçekleştiriyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyündeki çiftçiler, 30 yıldır yapılamayan gölete Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe sayesinde kavuşuyor.

07.03.2015 17:40

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyündeki çiftçiler, 30 yıldır yapılamayan gölete Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe sayesinde kavuşuyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tutmasının ardından Terziler köyünde büyük bir mutluluk yaşanıyor. Köy muhtarı Selami Ceylan, "30 yıldır yapılamayan gölet Başkan Altepe'nin köyümüze gelmesi ile birlikte hayata geçti. Kendisine sıkıntılarımızı aktardık, 'Biz size hizmet için varız' diyerek, gecenin 1'inde BUSKİ Genel müdürünü arayıp, 'Yarın Terziler'e gelin ve meseleyi halledin' talimatını vermişti. Şimdi çok şükür göletin ihalesi yapıldı. İnşaatına başlanacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, Yenişehir AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik'e teşekkür ediyoruz" diyerek, memnuniyetini dile getirdi.

Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL'ye mal olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin söz verdiği göletten Terziler ve civar köylerdeki çiftçiler de yararlanacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehirli Çiftçilerin 30 Yıllık Gölet Hayalini Büyükşehir Gerçekleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement