Yerel Medya Ulusal Medya ile Buluşuyor Paneli - Son Dakika
Yerel

Yerel Medya Ulusal Medya ile Buluşuyor Paneli

Yerel Medya Ulusal Medya ile Buluşuyor Paneli

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği'nin 2012 yılı faaliyet programı kapsamında Yerel Medya Ulusal Medya ile Buluşuyor etkinliğinin ikincisi Şanlıurfa'da yapıldı.

30.04.2012 18:27

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği'nin 2012 yılı faaliyet programı kapsamında Yerel Medya Ulusal Medya ile Buluşuyor etkinliğinin ikincisi Şanlıurfa'da yapıldı.

El Ruha Otelinde düzenlenen etkinliğe, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan, Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Adil Saraç, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, TÜMSİAD Şube Başkanı Sadık Sade, Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu,

Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Ahmet

Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Turizm işletmelerinin yetkilileri katıldı. Etkinlikte, Şanlıurfa Valisi Celelettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan ve Abdulkerim Gök birer konuşma yaptı.

Daha sonra kürsiye çıkan Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği'nin 2012 yılı faaliyet programı kapsamında Yerel Medya Ulusal Medya ile Buluşuyor etkinliğinin ikincisini düzenlediklerini söyledi. Bu yıl Ocak ayında internet medyasını getirerek Şanlıurfa'nın doğru şekilde tanıtımına katkı yapmak istediklerini anlatan Güler, şöyle konuştu: "İkinci etkinliğimizde de bu amacı taşıyoruz. Hürriyet ve

CNN Türk'ten gelen konuklarımızla Şanlıurfa'da görev yapan

gazetecilerimiz ve turizmcilerimiz, Şanlıurfa turizmine katkı sağlayacaklardır. Bu programı yapmaktaki gayemiz vatandaşlarımızın özellikle bazı dizi filmlerinde Şanlıurfalıların rencide edildiğini ve Şanlıurfa'nın turizmine zarar verdiklerini belirtmelerinden kaynaklanmıştır. Şanlıurfa'ya gelen konukların Şanlıurfa'yı gördükten sonra köşelerinde, ajanslarında ve televizyon kanallarında bu güzel kentin gerçek özelliklerini yansıtacaklarına inanıyorum"

Konuşmaların ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan, OSM Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Halil Baysal'a, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve Yönetim Kurulu üyelerince plaket verildi.

Plaket töreninin ardından Yalçın Bayer (Hürriyet Gazetesi), Aslı Tuğçe Yenigün (CNN Türk), Rahime Yaşar (Kaluri Turizm Genel Müdürü), Nazan Yücetepe (Ezel Turizm sahibi) Yerel Medya Ulusal Medya ile Buluşuyor paneli düzenlediler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Medya Ulusal Medya ile Buluşuyor Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement