
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, yapacakları projelerle Manisa'nın çağ atlayacağını söyledi.
Şehzadeler ilçesini ziyaret eden Tanrıverdi, partisinin belediye başkan adayı Ömer Faruk Çelik ile Doğu ve 8 Eylül caddelerindeki esnafı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında alışveriş yapan çocuklara oyuncak hediye eden Tanrıverdi, esnaftan destek istedi. Tanrıverdi, esnafı hiçbir zaman ihmal etmediklerini ve sıkıntılarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Manisa, yapacağımız projelerle çağ atlayacak. Şehzadeler adayımız Ömer Faruk Çelik, Yunusemre adayımız Mehmet Çerçi, büyükşehir adayı ben Hüseyin Tanrıverdi olarak biz has üçlüyüz. Allah'ın izniyle milletimizin, esnafımızın desteği ile bu has üçlü Manisa'da seçimi açık ara önde götürecek" dedi.
Sanayi sitesi esnafı da ziyaret eden Tanrıverdi, ilçedeki imar projesi konusunda yaşanan sıkıntıları bildiklerini belirterek, "Mehmet Çerçi kardeşim ile el ele verip vatandaşımızın bütün sıkıntılarını çözeceğiz. Vatandaşlarımızın bundan hiç şüphesi olmasın" diye konuştu. - Manisa
Son Dakika › Yerel › 'Manisa, Yapacağımız Projelerle Çağ Atlayacak' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?