Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Volkan Kılıç, partiyi kendi hırslarına göre dizayn etmeye çalışanları uyarmak istediklerini söyledi.

01.10.2013 15:54  Güncelleme: 15:57

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Volkan Kılıç, partiyi kendi hırslarına göre dizayn etmeye çalışanları uyarmak istediklerini belirterek "Partiye sırtını dayayarak bir yerlere gelmeye çalışanlara, 'Bu seçim sizin seçiminiz değil, bu seçim her yerde en yüksek oyu almanın seçimidir' diyoruz" diye belirtti.

Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, parti tarihlerindeki en önemli seçimlerinden birine yaklaştıklarını ve gençlerin bu süreçte ülkenin geleceği için çok önemli çalışmalar içinde olmaları gerektiğini belirtti. Türkiye'nin her şehrinde, CHP'lilerin önümüzdeki yerel seçimlerde elinden geleni yapması gerektiğini kaydeden Volkan Kılıç, bu seçimlerde üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmek için hazır olduklarını anlatarak açıklamasında şunları belirtti:

EMEK HARCAMIŞ KİŞİLER KÜSTÜRÜLMEMELİ

"Bu süreçte, maalesef partimizdeki bazı bölünmüşlükleri görüyor ve bunlardan rahatsızlık duyuyoruz. Tabanın sesini dinlemeyen, örgütlerden habersiz çalışmalar içine giren, gençleri önemsemeyen, partinin her kademesine kendi sözünden çıkmayan insanları yerleştirmek isteyenleri görüyor, gözlemliyoruz. Bizler, bu partinin geleceği olarak, taban ne diyorsa dinliyor, önemsiyoruz. Partimizin, Odunpazarı'nda en çok oyu alacak adaylara alternatif aramasının ne kadar gereksiz olduğunu gözlemliyor ve bu durumdan büyük rahatsızlık duyuyoruz. Halkın içinde olan, sürekli seçmenlerle konuşan bizler; partiyi kendi hırslarına göre dizayn etmeye çalışanları uyarmak istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyüklüğünü konuşmaya bile gerek yok. Partiye sırtını dayayarak bir yerlere gelmeye çalışanlara, 'Bu seçim sizin seçiminiz değil, bu seçim her yerde en yüksek oyu almanın seçimidir' diyoruz. Odunpazarı'nın sosyal demokratları olarak bu kez yanlış yapma lüksümüz yok. Partimizin en üstünden, en altına her kademesi, bir arada, en fazla oyu almak için çalışmalı. Bugüne kadar parti için ter akıtmış, emek harcamış kişileri küstürmemeli. Gelecek Cumhuriyet Halk Partisi'nindir. Gelecek biz Cumhuriyet Halk Partili gençlerindir" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement