Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Afyorkarahisar Milletvekili Ürün: "2002'den bu yana girdiği her seçimden halkın teveccühünü daha fazla alan ak kadrolar olarak yeniden halkımızdan destek talep ediyoruz.

17.02.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyorkarahisar Milletvekili Halil Ürün, "2002'den bu yana girdiği her seçimden halkın teveccühünü daha fazla alan ak kadrolar olarak yeniden halkımızdan destek talep ediyoruz. İnşallah oynanan tüm oyunların yanıtını halkımız sandıkta verecektir" dedi.

Ürün, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Beyyazı, Çıkrık, Sülümenli, Değirmenayvalı ve Büyükalecik beldelerindeki seçim bürolarının açılışına katıldı.

Ürün, Beyyazı beldesinde gerçekleştirilen seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti'den aday adayıyken, aday olamadığı için başka partilerden aday olanların seçilmeleri halinde AK Parti'ye geçişlerine izin verilmeyeceğini söyledi.

Ürün, bunun adının "orucu bizle tutup bayramı başkasıyla" yapmak olduğunu ifade etti.

AK Parti'nin Türkiye'nin her yerinde adaylarının belli olduğunu ifade ederek, halkın AK Parti'den hangi isimleri seçebileceklerinin belirlendiğini bildirdi.

Seçime girecek siyasi partilerin halka önce seçim beyannamesini sunduklarını dile getiren Ürün, daha sonra da bu hizmetleri hangi kadrolarla yapacaklarını anlattıklarını kaydetti.

AK Parti'nin kadrolarının belli olduğunu söyleyen Ürün, şunları bildirdi:

"Bu seçim bir yönüyle önceki mahalli idareler seçimlerinden farklı olacak ki o da Türkiye tarihinde ilk kez AK Parti'nin yerel seçimler için bir seçim beyannamesi sunacak olmasıdır. Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren AK Parti, bu yönüyle de bir ilke imza atacaktır. AK Parti'nin seçim beyannamesinde vaat ettiği hizmetleri gerçekleştirmesini kimlerle yapacağı sorusunun cevabı ise kadrolarıdır. AK Parti'nin kadroları belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclisi üyesi adaylarıdır. Bunun yanı sıra TBMM'de AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak Sait Açba ve ben, ayrıca hükümetimizde ise Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu bulunmaktadır. Tabii ki liderimiz, Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler 2002'den bu yana girdiği her seçimden halkın teveccühünü daha fazla alan ak kadrolar olarak yeniden halkımızdan destek talep ediyoruz. İnşallah oynanan tüm oyunların yanıtını halkımız sandıkta verecektir."

Ürün, Beyyazı beldesinin seçim bürosunun açılmasının ardından sırasıyla Çıkrık, Sülümenli, Değirmenayvalı ve Büyükkalecik'e gereçerek, buralardaki seçim bürolarının da açılışlarını yaptı.

Açılışlara, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ali Karkı ve Mehmet Kırker, İl Genel Meclisi Üyesi ve adayı Ahmet Kocakulak, belde belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement