Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP'li 12 milletvekili, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özel’in Manisa ve Saruhanlı ilçesindeki seçim çalışmalarına destek verdi.

20.02.2014 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li 12 milletvekili, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel'in Manisa ve Saruhanlı ilçesindeki seçim çalışmalarına destek verdi.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Hilal Kaplan, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Manisa Milletvekilleri Sakine Öz ve Hasan Ören, Mersin Milletvekili Aykut Atıcı, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Manolya Meydanı'nda, seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuşmasında, Manisa'da kısa sürede AK Parti ile başa baş duruma geldiklerini ileri sürerek, "Manisalılar ellerini vicdanlarına koysunlar, AKP'nin ve bizim adayımıza baksınlar. Ona göre değerlendirme yapsınlar" dedi.

Tunceli Milletvekili Kamer Genç ise Atatürk'ün bütün ilkelerini bağlı bir parti olduklarını belirterek, "CHP seçimde başa gelirse Tayyip Erdoğan ve AKP'nin gayri meşru yollardan ettikleri bütün servetleri tespit edeceğiz, onlara el koyacağız, getireceğiz, vatandaşa vereceğiz" görüşünü ifade etti.

Manisa Milletvekili Hasan Ören de ödünç oylarının 2009 yılında MHP'ye gittiğini öne sürerek, "Anketlere göre 140 bin oy MHP'nin, 260 bin oy CHP'nin... MHP'lilerin oylarını bekliyoruz" diye konuştu.

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel ise seçimi kazanacaklarına inancını dile getirdi.

-CHP'li vekiller, Saruhanlı'da

Daha sonra Saruhanlı'ya geçen milletvekilleri, burada, Özgür Özel ve CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici'yle seçim otobüsünden ilçe halkını selamladı.

Seçim çalışmalarına verdikleri destekten dolayı milletvekillerine teşekkür eden Özel, "Manisa'nın sosyal belediyecilikle nasıl yönetileceğini göstereceğiz. Milletvekillerimiz bugün Manisa'ya gelerek ilimize gösterdikleri ilgiyi kanıtlamış oldular" diye konuştu.

Miletvekillerinden oluşan heyet, ayrıca Saruhanlı'ya bağlı Dilek ve Kumkuyucak beldeleriyle Akhisar'a bağlı Sazoba ve Beyoba beldelerinde seçim çalışması yürüttü. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement