Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

19.03.2014 17:52

AK Parti Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı köy ve beldelerde seçmenlerden destek istedi.

Toru, Hatunsaray, Kavak, Güneydere, Yeşildere, Yeşiltekke ve Kayalı'da yaptığı ziyaretlerde, belediye başkanı seçilmesi halinde Meram'ın yeni dönemini yaşayacağını söyledi.

Meram Belediyesi'nde uzun yıllar hizmet verdiğini anlatan Toru, "Temeldeki belediyecilik anlayışımız hizmette öncü, adaletli, vatandaşla istişareyi önemseyen bir çerçevede hizmetlerimize yön vermiş olacağız. Beldelerimize yeşil alanlar noktasında, çocuk oyun alanları ve parklar, hanımlara yönelik faaliyetler noktasında, gençlik merkezleri kurulmasında projeleri hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Toru, beldelerde asfalt ve sosyal tesis eksiklerinin giderileceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Köylerimiz ve beldelerimizde istihdam ve şehircilik anlamında, daha cazip hale gelmesi için caba sarf edeceğiz ve bu bölge de tarımsal üretimi artırmak için projelerimizi hayata geçireceğiz. Ülke olarak farklı bir dönemden geçiyoruz, milletimiz üzerinde bir takım oyunlar oynanıyor, milletimizin bu anlamda desteği önemli. Milli irademizin güçlenmesi bakımından sandıklarımıza sahip çıkmamız, oylarımıza sahip çıkmamamız gerekiyor."

Toru'ya, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Belediye Meclis üyesi adayları ile Meram ilçe teşkilat mensupları eşlik etti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement