Finike Belediye Başkanı, Vatandaşlarla Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Finike Belediye Başkanı, Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Finike Belediye Başkanı, Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Finike Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim bürosunda düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.

25.03.2014 09:38  Güncelleme: 11:30

Finike Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nail Dülgeroğlu, kendisinin 25 yıldır hayatının her anından feragat ederek Finike'ye hizmet etmeye çalıştığını söyledi.

Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosu önünde düzenlediği toplantıda vatandaşlara hitap etti. 25 yıldır Finike'yi sadece Antalya'da ve Türkiye'de değil tüm dünyada tanınan bir ilçe haline getirdiğini ifade eden Dülgeroğlu, Bütünşehir Yasası ile 6 olan mahalle sayının 49'a çıktığını söyledi.

İlçe nüfusunun da 49 bine yükseldiğini belirten Dülgeroğlu, "Büyük Finike'yi çağ atlatmak için güçlü ekibimizle sizlerin desteğiyle 30 Mart'ta tekrar göreve geleceğiz inşallah. Bizler dürüst siyaset yaparken rakiplerimiz aynı şekilde davranmıyor. Biz laf siyaseti ile değil projelerle geliyoruz. Eserlerimizle cevap vereceğiz. 30. yılda hedefimiz 30 dev projeyi gerçekleştirmektir" dedi.

Seçimlerde iktidar ve muhalefetin değişmeyeceğini, kendilerinin de Finike'de var olan huzuru bozdurmayacaklarını belirten Dülgeroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakanımız Finike'ye geldiğinde baraj, hastane ve adliyemizin sözünü verdi. Mayıs ayında temeli atılacak Kapıçayı Barajımız ovayı sulayacak ve sulama sorunu son bulacak. Bölge devlet hastanesinin de temeli mayıs ayında atılacak ve tüm bölgemize hizmet verecek. Adliye binamızda Sahilkent Çarşamba Pazarı içerisindeki 6 dönümlük bir alana yapılacak ve adliye personelimiz merdiven altından kurtulacak vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacak."

Dülgeroğlu, ilçede modern hal kompleksi inşaatının da sebze sezonun bitmesiyle başlanacağını ve yeni sezona yetiştirileceğini kaydetti. Dülgeroğlu'nun konuşmasının ardından Hasyurt beldesinden MHP'li olduğu belirtilen bazı vatandaşlar, AK Parti'ye katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Finike Belediye Başkanı, Vatandaşlarla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement