AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, partisinin gösterdiği adayların belediye başkanlığını kazandığı Kemalpaşa ve Kınık ilçelerini ziyaret etti.
İlk olarak Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'yu ziyaret eden Yıldırım, konuşmasında, önceki yerel seçime göre İzmir'de aldıkları belediye sayısını artırdıklarına dikkati çekti.
İzmir'in, AK Parti belediyeciliği ile CHP'nin "hamaset ve ideoloji siyaseti" arasındaki farkı daha iyi göreceğini ifade eden Yıldırım, "İzmir, bir sonraki seçimlerde AK Parti'yi iş başına getirecektir. Bundan bir endişemiz yoktur" diye konuştu.
Daha sonra Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'i ziyaret eden Yıldırım, milletin, çalışanlara sonuna kadar destek olacağını, mazeret üretenlere ise artık "dur" diyeceğini anlatarak, "Bizlere oy veren de vermeyen de sağ olsun. Hizmet millet, siyaset seçim için. Biz, hizmet için varız. Allah'ın izniyle güzel Kınıkımız için ne söz verdiysek, yapacağız" şeklinde konuştu. - İzmir
Son Dakika › Yerel › Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?