Yerköy Kaymakamı Şengök, Yerköy İdmanyurduspor Kulübünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yerköy Kaymakamı Şengök, Yerköy İdmanyurduspor Kulübünü Ziyaret Etti

Yerköy Kaymakamı Şengök, Yerköy İdmanyurduspor Kulübünü Ziyaret Etti

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yozgat Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Amatör Kulübünün düzenlediği 1. Amatör U-19 grubunda şampiyon olan Yerköy İdmanyurduspor U-19 takımını kulüp binasında ziyaret ederek, Sivas’ta oynanacak grup maçları için başarılar diledi.

07.05.2014 14:44

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yozgat Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Amatör Kulübünün düzenlediği 1. Amatör U-19 grubunda şampiyon olan Yerköy İdmanyurduspor U-19 takımını kulüp binasında ziyaret ederek, Sivas'ta oynanacak grup maçları için başarılar diledi.

Sivas grup maçları öncesi Yerköy İdmanyurduspor Kulübünü ziyaret ederek, kulüp yönetimine ve futbolcularına başarılar dileyen Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök," Yeniçeltek Kömür İşletmeleri Amatör Kulübünün düzenlediği 1. Amatör U-19 grubunda şampiyon olan Yerköy İdman Yurdu U-19 takımı oyuncuları umarım Sivas Grup maçlarında da Yozgat'ı ve İlçelerini en iyi şekilde temsil edeceklerdir " dedi.

Kaymakam Şengök, bu maçın U-19 Takımı oyuncuları içinde oldukça önemli olduğunu belirterek, Yerköy Kaymakamlığı olarak Yerköy İdman Yurdu Spor Kulübü'nün yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

Yerköy İdmanyurduspor Kulübü Başkanı Ayhan Çelik ise takım olarak büyük bir öz veri ile çalıştıklarını, oyuncuların grup 1.si olmaları durumunda kulüp olarak prim vereceklerini belirterek, ziyaretlerinden dolayı Yerköy Kaymakamı Şengök'e teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy Kaymakamı Şengök, Yerköy İdmanyurduspor Kulübünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement