Yeşilyurtspor Haftalar Sonra 3 Puan Aldı - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurtspor Haftalar Sonra 3 Puan Aldı

Yeşilyurtspor Haftalar Sonra 3 Puan Aldı

Mücadele ettiği BAL 3. Grup’ta ligde kalma savaşı veren Yeşilyurtspor, haftalar sonra kazanmayı hatırladı.

08.03.2015 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mücadele ettiği BAL 3. Grup'ta ligde kalma savaşı veren Yeşilyurtspor, haftalar sonra kazanmayı hatırladı. Teknik Sorumlu Cihangir Meriç döneminde 11 hafta kazanamayarak büyük bir kötü gidiş serisi yakalayan turuncu yeşilli takım, Mustafa Taşar ile çıktığı 4. maçta sezonun en farklı galibiyetine imza attı.

Yeşiltepe'de oynanan karşılaşmada orta sıralarda yer alan Elazığ Yolspor'u ağırlayan Yeşilyurtspor maça hızlı başladı. Cumali Kılıç'ın 15. dakikada frikikten attığı mükemmel gol perdeyi açarken, 24. dakikada sahneye çıkan isim Vahap oldu. Başarılı orta saha oyuncusu duran toptan ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselerek kafayla topu filelere gönderdi, farkı 2'ye çıkardı. Tempolu oyununu sıcak havaya rağmen düşürmeyen Yeşilyurtspor, Turgut ile golü buldu. Ceza sahasına yapılan ortayı iyi takip eden Turgut, 30. dakikada durumu 3-0'a getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla biterken, Yeşilyurtspor ikinci yarı sayısız gol pozisyonlarından yaralanamadı. Maç Yeşilyurt'un 3-0 üstünlüğü ile sona ererken, turuncu yeşilliler puanını 16'ya çıkararak rakipleri ile arasındaki puan farkını eritti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurtspor Haftalar Sonra 3 Puan Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement