Söğütlü Belediye Başkanı Genç'ten YGS Sakarya Birincisi Ak'a Ödül - Son Dakika
Yerel

Söğütlü Belediye Başkanı Genç'ten YGS Sakarya Birincisi Ak'a Ödül

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Yükseköğretime Geçiş Sınavında Sakarya birincisi olan Cevat Ayhan Fen Lisesi öğrencisi Büşra Ak'a hediye verdi.

31.03.2015 10:01  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Sakarya birincisi olan Cevat Ayhan Fen Lisesi öğrencisi Büşra Ak'a hediye verdi.

Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin öğretmenlik mesleğinden geldiğini belirterek, öğrencilerin sınav heyecanını çok iyi anladığını söyledi.

Ak'ın başarısının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Genç, "İlçemizde okuyup yüksek tahsillerini başka illerde yaptıktan sonra halen ailelerini ziyarete gelen doktorlarımız, mühendislerimiz ve diğer meslekte olanlarımızdan her zaman gurur duyuyoruz. Halen öğrenim gören kardeşlerimize de destek olmaya devam edeceğiz. Kendilerinin ilçemizde yapacağımız çalışmalarda fikirlerini değerlendireceğiz, Büşra kardeşimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ak da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okumayı hedeflediğini vurgulayarak, "Emeği geçen hocalarıma, bana moral veren arkadaşlarıma ve her zaman yanımda olan aileme teşekkür ediyorum. Söğütlü Belediyesine ilköğretim okulunda okurken de yine birincilik ödülünü almak için gelmiştim. İnşallah artık tıp fakültesini kazanıp, mezun olarak geleceğim" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Söğütlü Belediye Başkanı Genç'ten YGS Sakarya Birincisi Ak'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement