Yıldızspor'un Efsane Başkanı Kenan Duman'ın İsmi Parkta Yaşatılacak - Son Dakika
Yerel

Yıldızspor'un Efsane Başkanı Kenan Duman'ın İsmi Parkta Yaşatılacak

Yıldızspor\'un Efsane Başkanı Kenan Duman\'ın İsmi Parkta Yaşatılacak

Aydın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Yıldızspor Kulübü merhum Başkanı Kenan Duman anısına Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan park törenle açıldı.

20.02.2014 16:20

Aydın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Yıldız spor Kulübü merhum Başkanı Kenan Duman anısına Mimar Sinan Mahallesi'nde yapılan park törenle açıldı.

Kenan Duman Parkı'nın açılışına Aydın Belediye Başkanı ve Aydın CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan, Yıdızspor Kulübü Başkanı Ali Duman ve yöneticileri, Aydınspor 1923 Kulübü yöneticileri, Aydın spor camiasından birçok isim ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Aydın sporuna büyük katkıları olan ve Yıldızspor Kulübünde 26 yıl başkanlık yapan Kenan Duman isminin bir parka verilmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yıldızspor Kulübü Başkanı ve merhum Kenan Duman'ın kardeşi Ali Duman parkın yapılmasında emeği olan herkese teşekkür etti.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu açılıştaki konuşmasına merhum Yıldızspor Başkanı Kenan Duman 'hepimizin abisiydi' diyerek başladı. Konuşma esnasında duygusal anlar yaşayan Çerçioğlu, "Benim de çocuklarımın sporu sevmesinde Kenan Duman abimizin çok büyük emeği var. Onun için bu abimizin anısına küçük de olsa bir park yaptık. Kenan abimiz kalbimizde ruhumuzda yaşıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Parkın açılışında kurdele kesimi sırasında Kenan Duman'ın yakınları duygusal anlar yaşarken, Duman ailesi Başkan Çerçioğlu'na çiçek takdiminde bulundu. Duman ailesiyle birlikte parkı gezen Başkan Çerçioğlu, parkta oynamaya başlayan çocuklarla ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Öte yandan açılış, dua ve lokma hayrıyla son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızspor'un Efsane Başkanı Kenan Duman'ın İsmi Parkta Yaşatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement