Yılın Doktoru Hani Devlet Hastanesi'nden Seçildi - Son Dakika
Yerel

Yılın Doktoru Hani Devlet Hastanesi'nden Seçildi

Yılın Doktoru Hani Devlet Hastanesi\'nden Seçildi

Diyarbakır'ın Hani Devlet Hastanesi’nde görevli Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Kan, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 'Yılın Doktoru’ seçildi.

16.03.2014 16:37

Diyarbakır'ın Hani Devlet Hastanesi'nde görevli Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Kan, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 'Yılın Doktoru' seçildi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kendisinin yılın doktoru seçilmesi dolayısıyla mutlu olduğunu belirten Kan, Hani ilçesinde bulunmak ve buradaki halka hizmet etmekten zevk aldığını dile getirdi. Aldığı ödülün son derece gurur verici olduğunu belirten Kan, "Diyarbakır'da yılın doktoru seçildiğim için özelikle bu ödülün bana verilmesinde önayak olan amirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çok onur verici, gurur verici bir şey. Çok mutluyum. Tüm doktor arkadaşlarımız ve yardımcı sağlık personelimizle birlikte, en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hekimlik mesleği yüce bir meslektir. İnsan sevgisi ve fedakarlık olmadan yapılacak bir meslek değildir. Aynı zamanda hekim olarak yetişmek uzun bir süreç gerektiriyor. Özveri ve fedakarlık da gerektiriyor" dedi.

"EŞİMİN KATKISI BÜYÜK"

Yılın doktoru seçilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Kan, seçilmesinin çalıştığı hastane için de büyük onur olduğunu kaydetti. Bugünlere gelmesinde ve bu ödülü almasında emeği olanlara da şükranlarını sunmak istediğini aktaran Uzman Dr. Ahmet Kan eşinin bu ödülde büyük katkısının olduğunu söyledi. Kan, "3 çocuğunu üniversitede okutabilmek için memur emeklisi babama ve cefakar anneme şükranlarımı sunarım. Ayrıca hekimlik mesleğim itibariyle işime odaklanmama imkan veren, hayatın tüm zorluklarını göğüsleyip 1 çocuğumuza hem annelik, hem babalık yapan eşime de sonsuz sevgimi sunar, teşekkür ederim" diye konuştu.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Sait Avar ise Diyarbakır il ve ilçeleri arasında yılın doktoru ödülünü Hani Devlet Hastanesi'nde görev yapan bir doktorun layık görülmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Dr. Avar, "Yılın doktoru seçilirken doktorun hastaya yaklaşımı, hasta memnuniyeti kriterlerine bakılarak seçiliyor. Doktorumuzdan biz de, hastalarımız da çok memnun. Biz de İl Sağlık Müdürlüğü olarak Hani Devlet Hastanesi adına, gurur duyduk" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılın Doktoru Hani Devlet Hastanesi'nden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement