AK Parti Adayı Enver Yılmaz: Biz Çözüm Üretiyoruz - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Enver Yılmaz: Biz Çözüm Üretiyoruz

AK Parti Adayı Enver Yılmaz: Biz Çözüm Üretiyoruz

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, ziyaret ettiği Korgan'da, "Biz Ordu'ya büyük yatırımlar yaptık." dedi.

13.01.2014 17:39  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Korgan ilçesini ziyaret etti.

İlçe girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Yılmaz, burada esnaf ziyaretlerinde bulundu. Korgan şehir meydanında vatandaşlara seslenen Yılmaz, Korgan halkına kendisine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yılmaz yaptığı konuşmada, "Biz Ordu'ya büyük yatırımlar yaptık. Ancak bunların içerisinde en önemli olanı Ordu ilinin büyükşehir olmasıdır. Ordu'nun büyükşehir olmasına en fazla MHP ve CHP'liler muhalefet etti. Biz büyükşehiri Ordu'nun kurtuluşu olarak gördük. Şimdi büyükşehire muhalefet edenlere sormak istiyorum. CHP'li Antalya ve Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanlarına gidip sorsunlar. Büyükşehir olarak mı daha fazla hizmet sağlıyorlar, yoksa önceden mi daha fazla hizmet edebiliyorlardı" dedi.

"GİTTİĞİMİZ HER YERDE ÇÖZÜM ÜRETTİK"

Aybastı'da ve Mesudiye'de vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Yılmaz, "Bugünde Korgan'dayız. Arkadaşlarımla beraber Korgan'da konaklayacağız. Vatandaşlarımızla kucaklaşıp onların sorunlarını dinleyeceğiz. Çözüm üretmeye çalışacağız. Gittiğimiz her yerde sorunlara çözüm olmaya çalıştık. Aybastı'ya gittik. Aybastı Devlet Hastanesi'ni ziyaretimizde doktor sıkıntısı olduğunu öğrendik. Aynı anda Sağlık Bakan Yardımcısı'nı arayarak doktor sıkıntısının çözüleceğinin sözünü aldık. Kabataş ve Alankent beldesi ziyaretimizde ise bize PTT şubesinde personel sıkıntısı olduğu bilgisi verildi. PTT Genel Müdürü'nü aramak suretiyle bu sorununda çözümüne müdahil olduk. Yine geçtiğimiz aylarda bölgede aşırı yağışlara bağlı oluşan sel ve su baskınları sonrası meydana gelen maddi hasarlarla ilgili ek ödenek gerektiği bilgisini aldık. Maliye Bakanlığı'yla yaptığımız görüşmeler neticesinde 1 milyon 650 bin liralık ödeneğin hesaplara geçirilmesini sağladık. Yine Mesudiye Devlet Hastanesi ziyaretimizde, doktor sıkıntısı yaşandığı bilgisi verildi. Müdahil olduk en yakın zamanda doktor sıkıntısını çözeceğiz. Biz şov değil icraat yapıyoruz" diye konuştu.

Korgan ilçesine kendisine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Bugün burada gördüm ki sizler bizlere ve büyükşehire inanmışsınız. Biz sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Siz bizlere 2002 yılından bu yana destek verdiniz.Hepinize partim ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

ÇAYIRKENT'TE YOĞUN İLGİ

Korgan'da esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra Çayırkent beldesine geçen Yılmaz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çayırkent'te 150 kişinin istihdam edildiği tekstil atölyesini ziyaret eden Yılmaz, işçilerle de bir süre sohbet etti. Çayırkent Beldesi ziyaretinin ardından, Tepealan beldesine geçen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, vatandaşların yoğun sevgi gösterileri eşliğinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Tepealan Çok Amaçlı Kültür Salonu'nda vatandaşlara seslenen Yılmaz, "Muhalefet sizinle bizim aramızı açmak için burada siyaset yapıyor. Tepealan bizim her zaman yanımızda olmuş ve bizlerden desteğini esirgememiştir. Bizim size hizmet etmekten başka bir amacımız yok. Başkana sordum buraya aylık 51 bin lira para geldiğini söyledi. Bundan sonra buraya gelecek olan para 151 milyon liradır. Belediyenin işçileri dahil bütün makine ve ekipmanları burada kalacak. Artı buraya daha fazla araç takviyesi yapacağız. Tepealan beldesini daha yaşanabilir bir yer yapmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bundan sonra Enver Yılmaz sizin bir kardeşinizdir ve her zaman yanınızdadır" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Enver Yılmaz: Biz Çözüm Üretiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement