Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı

Yolcu Otobüsü TIR\'a Çarptı
29.06.2012 06:40  Güncelleme: 11:09

Uşak'ta yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu, 1 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.

Uşak'ta bir yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza; Uşak-İzmir karayolu Çınar rampası mevkiinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İzmir'den Uşak istikametine doğru seyreden Kemal Havabilen idaresindeki 16 KN 461 plakalı yolcu otobüsü, Ali Şarban'ın kullandığı 34 UB 6426 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazanın otobüs sürücüsünün uyuması sonucu meydana geldiği iddia edildi. Kazada otobüsün muavini Hüseyin Kaşıkçı oturduğu koltukta sıkışarak feci şekilde hayatını kaybederken 39 yolcu yaralandı. Hüseyin Kaşıkçı'nın cesedini itfaiye ekipleri 40 dakika süren çalışma sonucu sıkıştığı muavin koltuğundan çıkarttı.

Yaralıların çoğu ambulanslarla Uşak Devlet Hastanesi ile Öztan ve Medical Park hastanelerine kaldırıldılar. Bazı hafif yaralılar ise 112 ekiplerince kaza yerinde ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle Uşak İzmir yolunan Uşak istikameti bir süre trafiğe kapandı. Kaza sonrası otobüs sürücüsü ile TIR şoförü ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Yaralılardan bazılarının durumunun ciddi olduğu ve çoğunun ise ayakta tedavi edildiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı - Son Dakika


Advertisement