Yoldan Çıkan Araç Dereye Uçtu - Son Dakika
Yerel

Yoldan Çıkan Araç Dereye Uçtu

Yoldan Çıkan Araç Dereye Uçtu

Fethiye'nin Seki beldesinde kayganlaşan yolda kontrolden çıkan araç dereye uçtu.

10.01.2012 17:42

Fethiye'nin Seki beldesinde kayganlaşan yolda kontrolden çıkan araç dereye uçtu. Araçta bulunan iki kişi son anda atlayarak dereye düşmekten kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre; Fethiye'nin yayla Kınık Köyünden Fethiye'ye gitmekte olan Hüseyin Cavlak (45) yönetimindeki 48 GZ 085 plakalı otomobil, Karabel mevkiinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Araç bir anda yoldan çıkıp dereye doğru kayarken tehlikeyi sezen sürücü Hüseyin Cavlak ile yanında yolcu olarak bulunan Reşat G. isimli arkadaşı kapıyı açıp kendilerini dışarı attı. 3 metrelik dereye düşen araç hurdaya dönerken; sürücü ve arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Olay yerine gelen sağlık ve kurtarma ekipleri otomobilin içerisinde başka insan olup olmadığını araştırdı. Otomobilin bir kısmı suyun içerisinde yer alırken hurdaya dönen otomobil vinçle çıkarıldı.

Kazayı anlatan sürücü Hüseyin Cavlak, "Buzlanan yolda otomobil kaydı. Dereye doğru giderken ben ve arkadaşım kapıdan atlayarak canımızı zor kurtardık" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yoldan Çıkan Araç Dereye Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement