Yozgat Çatak Mezarlığı Alakoç Taziye Evi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Yozgat Çatak Mezarlığı Alakoç Taziye Evi Hizmete Açıldı

Yozgat Çatak Mezarlığı Alakoç Taziye Evi Hizmete Açıldı

Yozgat'ta hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan taziye evlerinden Çatak Merazlığı Alakoç Taziye Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

13.04.2012 15:57

Yozgat'ta hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan taziye evlerinden Çatak Merazlığı Alakoç Taziye Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çatak Mezarlığı Alakoç Taziye Evi önünde düzenlenen törene Vali Yardımcıları Kemal Şahin, Erdoğan Tezyürek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, CHP İl Başkanı Onur Kaytan, Hayırsever İşadamı Necip Alakoç, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Taziye Evi'nin açılış konuşmasını yapan Hayırsever İşadamı Necip Alakoç, yapılan taziye evinin hayırlara vesile olmasını diledi. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Yusuf Başer, belediye hayırsever işbirliği ile tüm mezarlıklara taziye evleri yaptırdıklarını belirterek, "Bugün Aşağı Çatak Mezarlığına, Hayırsever İşadamımız Necip Alakoç tarafından yaptırılan, taziye evinin açılışını yapıyoruz. Gerçekten çok güzel bir hizmet, Allah işadamımızın hayrını kabul etsin" dedi.

İl dışında çok sayıda yaşayan Yozgatlının bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Başer,"Mezarlıklarda cenaze defnedildikten sonra cenaze sahipleri yer konusunda sıkıntılar yaşıyordu. Bunu önlemek için hem de evlerdeki yoğunluğu azaltmak için taziye evleri yapılmasını arzu etmiştik. İş adamlarımızla görüştük, onlarda taziye evlerini yaptıracaklarını söylediler, bugün bu evlerden birini hizmete açıyoruz, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Erdoğan Temizyürek'te yaptığı konuşmada, yapılan taziye evinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, taziye evlerini yaptıran işadamlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilip taziye evi gezildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Çatak Mezarlığı Alakoç Taziye Evi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement