Yozgat'taki Otobüs Kazası - Son Dakika
Yerel

Yozgat'taki Otobüs Kazası

Yozgat\'taki Otobüs Kazası

Yozgat'ta, yolcu otobüsünde yaralananların sayısı 27 olarak belirlendi.

05.10.2011 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta, akaryakıt istasyonundaki pompalara çarpmaktan son anda kurtulan yolcu otobüsünde yaralananların sayısı 27 olarak belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara- Sivas karayolunda Yozgat il girişindeki kavşakta meydana gelen kazada, Ali Osman Şimşek yönetimindeki 58 TF 516 yolcu otobüsü önce Ali Güler'in kulladığı 66 FH 996 plakalı otomobile, ardından Efe Erdal idaresindeki 66 HA 661 plakalı otomobile ve Okan Özgür'ün kullandığı 66 DA 362 plakalı otomobile çarptıktan sonra refüjü aşarak yolun karşısındaki akaryakıt istasyonuna girdi.

İstasyondaki yakıt pompalarının arasından geçen otobüs, istasyon yanında bulunan iş yeri deposundaki inşaat malzemelerine çarparak durabildi.

Kazada yaralanan otobüs sürücüsü Ali Osman Şimşek ve otomobil sürücüleri Ali Güler ve Efe Erdal ile otobüsteki yolcular Nezir Türkyılmaz, Zakir Elmas Pektaş, Osman Saim Çelik, Serkan İstiraç, Hasan Gürol, Teoman Şimşek, Yener Oğuz, Adem İmergi, Satılmış Can, Gazi Karakoyun, Çertel Eriok, Zeynep Yaman, Selçuk Ayan, Şakir Ateş, Umut Can, Ahmet Atılgan, Okan Özgür, Sedat Erdinç, Nesrin Karababa, Nuray Karabulut, Ömer Başcı, Kürşat Kırktaş, Mehmet Murat Yılmaz ve Bağış Özgörücü, hastaneyle kaldırıldı.

Durumu ağır olan Ali Osman Şimşek, Ali Güler ve Nuray Karabulut özel bir hastanede, diğer yaralılar ise Yozgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu arada, Yozgat Valisi Necati Şentürk, hastanede yaralıları ziyaret ederek yetkililerden kaza hakkında bilgi aldı.

Akaryakıt istasyonu pompaları arasından geçerek, istasyon yanında bulunan depodaki inşaat malzemelerine çarparak durabilen otobüste, ilk belirlemelere göre 19 kişi yaralanmıştı.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yozgat'taki Otobüs Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement