Yozgat Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezi Öğrencileri Kayseri'de - Son Dakika
Yerel

Yozgat Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezi Öğrencileri Kayseri'de

Yozgat Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezi Öğrencileri Kayseri\'de

Yozgat Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezinde futbol eğitimi alan 36 ögrenci Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezleri projesinin kapanış şenliklerine katıldı.

26.05.2014 08:32  Güncelleme: 08:36

Yozgat Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezinde futbol eğitimi alan 36 öğrenci, Kayseri'de Türkiye Futbol Federasyonunun Ülker işbirliği ile hayata geçirdiği Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezleri projesinin 2013-2014 eğitim yılı kapanış şenliklerine katıldı.

Yozgat Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezi Antrenörü Neşet Altunok, gözetiminde Kayseri'ye giden 36 öğrenci Vali Nihat Canpolat Sümer Tesislerinde düzenlenen şenliklere katıldı. Öğrenciler 8 ilden gelen takımlarla gruplar halinde 20 dakikalık maçlar yaparak, şenliğin tadını çıkardı. Maç sonrası öğrenciler, Kayseri harikalar diyarı ve hayvanat bahçesini gezerek, güzel bir gün geçirdiler.

Öğrencilerden Ahmet Furkan, çok güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, "Kayseri'de diğer takımlarla maç yaptık, maç sonrası ise Kayser'yi gezerek çok güzel bir gün geçirdik. Bu şenliği düzenleyenlere ve bizi Kayseri'ye getiren Neşet Altunok hocamıza teşekkür ediyorum" dedi.

İlker Yasin isimli öğrencide, futbol oynamayı çok sevdiğini belirterek, " Yozgat'tan arkadaşlarımızla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu ve Ülker işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyona katıldık. Burada diğer illerden gelen aynı yaş grubundaki arkadaşlarımızla maç yaptık. Daha sonra Kayser'de hayvanat bahçesini gezdik, başka bir parka gittik çok eğlendik. Çok güzel bir gün geçirdik" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Yıldız Futbolcu Eğitim Merkezi Öğrencileri Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement