Yunusemre Belediyespor Şampiyonluğunu İlan Etti - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyespor Şampiyonluğunu İlan Etti

Yunusemre Belediyespor Şampiyonluğunu İlan Etti

Manisa 1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Yunusemre Belediyespor, Meriçspor’u 4-2 mağlup ederek, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi8 Eylül Stadyumu’nda oynanılan karşılaşmada Yunusemre Belediyespor, Umur Varol’un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.

07.02.2015 17:09

Manisa 1. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Yunusemre Belediyespor, Meriçspor'u 4-2 mağlup ederek, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi

8 Eylül Stadyumu'nda oynanılan karşılaşmada Yunusemre Belediyespor, Umur Varol'un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan mavi beyazlılar Ergün Kibar'ın 2, Mesut Palas'ın da 1 golüyle müsabakadan 4-2 galip ayrılarak Süper Amatör'e yükseldi. Takıma devre arasında moral veren Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Kılıç Kaya, hep birlikte daha başarılı sonuçlara imza atacaklarını vurgulayarak, "Niyetimiz sporda ve belediyecilik hizmetleri içerisinde başarılara ulaşmaktır. Bu inanç malzemecisinden teknik heyetinden tutun da yönetim kuruluna kadar herkeste var. Biz bir aileyiz. Her alanda başarılı olup topluma örnek olmak zorundayız. Hep birlikte daha çok işler yapacağız. Başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK"

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Alkan ise Yunusemre Belediyespor'u layık olduğu yerlere taşıyacaklarını belirterek, "Hepinizin emeğine sağlık geliyoruz. Biz en başından beri geliyoruz diye bir slogan söylemiştik. Bugün şampiyon olduk. İlk basamağı hallettik. Geriye diğer basamaklar kaldı. Emin adımlar ile sporda başarılarımız devam ediyor. Ligin en başında verdiğimiz sözü tuttuk. Başta Başkanımız Mehmet Çerçi olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Yunusemre Belediyespor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız." şeklinde konuştu.

Maçın ardından Yunusemre Belediyesporlu futbolcular ve yöneticiler saha içinde ve soyunma odasında şampiyonluğu kutladılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyespor Şampiyonluğunu İlan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement