Zabıta Teşkilatının 187. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Zabıta Teşkilatının 187. Kuruluş Yıl Dönümü

Zabıta Teşkilatının 187. Kuruluş Yıl Dönümü

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 187. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor.

04.09.2013 12:17

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 187. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor.

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Artvin'in zor coğrafyasında gecesini gündüzüne katarak, gerektiğinde görev için bütün yaşantısından ödün veren ve zamanını hizmet için harcayan zabıtaları tebrik etti.

Özgün, güzel bir kent yaşantısı yaratmak için birlikte çalıştıkları ve belediyelerin en temel birimi olan Zabıta Teşkilatında görev yapan yol arkadaşlarına verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Artvin Belediyesi Zabıta Müdürü Emrullah Özkaya ise Zabıta Teşkilatının 1826 yılından bugüne kadar düzenli bir kent yaşantısının temini için çalıştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Zabıta bilindiği üzere belediyelerin teşkilat yapısında en önemli birimler arasında yer alır. Zabıta görev yaptığı ilin sağlık, esenlik ve aynı zamanda huzurundan sorumludur. Zabıta teşkilatları, kentlerin yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkaracak faaliyetler yürütür. Bizlerde Artvin'de görev yapan zabıtalar olarak, kuruluşumuzun 187. yılını büyük bir mutluluk içinde kutlamaktayız. Zor bir coğrafyada bütün arkadaşlarımızla birlikte görevimizi layıkıyla yapma gayreti içindeyiz. Kıymetli Artvinli hemşehrilerimizden onların rahatlığı ve memnuniyeti için aldığımız tedbirlere uymalarını ve bizlere yardımcı olmalarını rica ediyorum. Ayrıca Alo 153 hattımız 24 saat açık ve hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızı şikayet, dilek ve önerilerini bu hattan bize ulaştırabilirler." - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zabıta Teşkilatının 187. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement