Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde Tematik Sahaflar Çarşısı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde Tematik Sahaflar Çarşısı Açıldı

Eyüp Belediyesi’nin restore ettiği Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde açılan Tematik Sahaflar Çarşı’ndaki ilk kitap müzayedesinde Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ’Devlet Adamlarına Öğütler’ isimli kitabı satın aldı.

09.06.2016 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediyesi'nin restore ettiği Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde açılan Tematik Sahaflar Çarşı'ndaki ilk kitap müzayedesinde Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 'Devlet Adamlarına Öğütler' isimli kitabı satın aldı.

Eyüp Belediyesi tarafından restore edilen Zal Mahmut Paşa Camii Külliyesi'nde Tematik Sahaflar Çarşısı açıldı. Osmanlı döneminden günümüze kadar uzanan tarihi birçok kitap ve derginin de bulunduğu sahaflar çarşısında müzayede gerçekleştirildi. Müzayedeye katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın açık arttırma ile satılan kitaplardan 'Devlet Adamlarına Öğütler' kitabını satın aldı.

Açık arttırma sonrası açıklama yapan Başkan Aydın, külliyenin restorasyonunun yapıldığını ifade ederek, "Bu Ramazan itibariyle kitapçılarımızı burada konuşlandırdık. İlk defa bir kitap müzayedesi gerçekleşiyor. Tüm bunları canlandırmak, onları Eyüp'e taşımak, nitelikli faaliyetlerle bunları Eyüp'e taşımak, Eyüp'ü daha da zenginleştirir bu anlamda. Öğüt almak gerekir, hepimizin öğüde ihtiyacı var. Varsa eksiklerimizi tamamlarız. Geçmişten alacağımız çok dersler var" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde Tematik Sahaflar Çarşısı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement