Zeytinburnu'nda karne coşkusu "Karne Şenliği" ile yaşandı - Son Dakika
Yerel

Zeytinburnu'nda karne coşkusu "Karne Şenliği" ile yaşandı

Zeytinburnu'nda karne coşkusu "Karne Şenliği" ile yaşandıİSTANBUL Zeytinburnu'nda karne sevinci Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği "Karne Şenliği" ile yaşandı.

20.06.2022 09:05  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda karne coşkusu "Karne Şenliği" ile yaşandı

İSTANBUL Zeytinburnu'nda karne sevinci Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği "Karne Şenliği" ile yaşandı. 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlenen programdaki etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Zeytinburnu'nda karne sevinci Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği "Karne Şenliği" ile yaşandı. Etkinlikte, uçurtma atölyesi, salon futbolu, formula, ralli, simülatörler, tırmanma duvarı, VR oyunları gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra, Ege ile Gaga ve Rafadan Tayfa sahne gösterileri de yer aldı. Binlerce çocuk ve genç karne sevincini doyasıya yaşarken, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da etkinliğe katılarak çocukların coşkusuna ortak oldu.

"Hem eğlenecekler hem kendilerini geliştirmeye devam edecekler"

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy "Bütün okullarımız tatile girdi. 15 Temmuz Meydanı büyük bir şenliğe ev sahipliği yapıyor. Zeytinburnu'da oturan bütün çocuklarımızı davet ettik. Gördüğünüz gibi bir tarafında oyun istasyonlarımız var diğer tarafta tiyatro var arka tarafta dijital oyunlarımız var. Buraya şimdiye kadar 5 bin çocuğumuz geldi. Akşama kadar sürecek. İlgi gösteren bütün velilerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için sadece karne şenliği yapmadık yaz boyunca devam edecek etkinliklerimizi duyurduk. 7 Bilgi Evimizde yaz etkinliklerimiz var. Buz pistinde spor okulu yapacağız. Bilim atölyelerimiz var. Zeytinburnu'ndaki bütün çocuklarımızı bu etkinliklerimize bekliyorum. Hem eğlenecekler hem kendilerini geliştirmeye devam edecekler " dedi.

Zeytinburnu\'nda karne coşkusu "Karne Şenliği" ile yaşandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinburnu'nda karne coşkusu 'Karne Şenliği' ile yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement