Ziraat Odası Başkanı Ünal'dan Başkan Torun'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odası Başkanı Ünal'dan Başkan Torun'a Teşekkür Ziyareti

Ziraat Odası Başkanı Ünal\'dan Başkan Torun\'a Teşekkür Ziyareti

Kütahya'nın Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'a ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

03.08.2013 03:46

Kütahya'nın Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'a ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal, ziyaret ile ilgili şunları söyledi: " Pazarlar ilçemiz Kütahya'nın en önemli bir tarım merkezidir. Ziraat Odamızın kurulmasında büyük çaba gösteren Belediye Başkanımız Ahmet Torun ve Belediye Meclis üyelerine yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. Başkanımızın ilçemizin tarımı için duyarlılığını yakından biliyorum. Bu nedenle kendisini ziyaret etmek istedim. Bu ziyaret münasebetiyle karşılıklı görüş alış verişi yaptık. İlçemizin tarım alanında yapacağımız çalışmalarda belediye ile birlikte birçok çalışmalar yapacağız."

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ise, "Ziraat Odası Başkanımızın bu nezaketi için teşekkür ediyorum. Her platformda ilçemizin menfaatine olacak konuları dile getiriyorum. Tarımda ilçemizin en önemli potansiyelidir. Bu ziyaret münasebetiyle karşılıklı olarak görüşlerimizi yapılabilecek olan konuları paylaştık. Faydalı bir ziyaret olmuştur. Ziraat odamızın çalışmalarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odası Başkanı Ünal'dan Başkan Torun'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement