Zonguldak Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Ziyaret

Zonguldak Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği\'nden Ziyaret

Zonguldak Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkan vekili Adil Bahadır ile görüştü.

12.06.2012 17:52

Zonguldak Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkan vekili Adil Bahadır ile görüştü.

Derneğin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan üyeler, Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır'a da çalışmalarında başarılar diledi. Karadeniz yayla Şenlikleri öncesinde, bazı eksiklikleri Başkan vekili Adil Bahadır iletti ve eksikliklerin giderilmesini istedi. Dernek Başkanı Ahmet Bayrak ise; ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Sayın başkanımız 10 sene gibi uzun bir süre derneğimizin başkanlığını yaptı. 23-24 Haziran'da yapılacak olan Karadeniz Yayla Şenlikleri ile ilgili, başkanımızdan destek bekliyoruz. Belediyemizin de desteğiyle güzel bir şenlik yapacağımıza inanıyoruz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır ise, uzun yıllar derneğin başkanlığını yaptığını, her zaman derneğe desteğini sürdüreceğini söyledi. Bahadır; "Trabzon Dernek Başkanlığı yapmak ayrıcalıktır. O nedenle bu görevde olan şimdiki başkanımızın da her zaman yanında olduğumu söyledim. Yayla şenliği demek eğlence demektir. Bu sadece Trabzon değil, tüm karadenizin yayla şenliğidir. Ben tüm Zonguldak halkının bu yayla şenliğine katılması gerektiğini düşünüyorum." şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement