Angry Birds 10 Yaşında! - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Angry Birds 10 Yaşında!

Angry Birds 10 Yaşında!

Bu sinirli ama herkesin sevdiği kuşlar 10 senedir hayatımızda On sene önce hayatımıza giren Angry Birds bir çoğumuzun en keyif alarak oyunlardan biri haline geldi. İlk piyasaya çıktığından beri dokunmatik oyunlar arasında belki de en basit gibi görünen ama aslında seviye atlaması en zor oyunlardan biri.

12.12.2019 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sinirli ama herkesin sevdiği kuşlar 10 senedir hayatımızda

On sene önce hayatımıza giren Angry Birds bir çoğumuzun en keyif alarak oyunlardan biri haline geldi. İlk piyasaya çıktığından beri dokunmatik oyunlar arasında belki de en basit gibi görünen ama aslında seviye atlaması en zor oyunlardan biri.

Angry Birds 10 Yaşında!

Mobil oyun pazarının neredeyse başlangıç aşaması olarak sayabileceğimiz Angry Birds neredeyse dünyanın her ülkesinde sevilerek oynandı. Yapılış tarzı olarak puzzle çıkışlı bir oyun olan Angry Birds her sene daha da gelişerek daha farklı şekil puzzle oyunlarına da evrildi.

Angry Birds 10 Yaşında!

Oyun macerası o kadar sevildi ve büyüdü ki daha sonra bu çizim oyun karakterlerine 2016 senesinde bir de film çekildi. Filme gösterilen ilgi sonrasında gelecek sene ayrıca bu sinirli kuşlara bir de TV dizisi de yapılacağı açıklandı. Başladığı ilk andan itibaren 4.5 milyar kez indirilen bu oyunun sevilen karakterleri ayrıca bir çok aksesuarda da kullanıldı. Son on yıla bakıldığında en çok hediye edilen kuş bu kırmızı sinirli kuş diyebiliriz.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Angry Birds 10 Yaşında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement