Xiaomi mi Watch, iOS Desteğine Kavuştu - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Xiaomi mi Watch, iOS Desteğine Kavuştu

Xiaomi mi Watch, iOS Desteğine Kavuştu

Xiaomi mi Watch aldığı ilk güncelleme ile birlikte iOS desteği kazandı Son günlerde adete akıllı saat savaşlarının yaşandığını görüyoruz.

03.12.2019 13:01

Xiaomi mi Watch aldığı ilk güncelleme ile birlikte iOS desteği kazandı

Son günlerde adete akıllı saat savaşlarının yaşandığını görüyoruz. Apple Watch Seri 5, Samsung Galaxy Watch Active 2, Huawei Watch GT 2, Honor Watch Magic 2 derken akıllı bileklik pazarının lideri Xiaomi geçtiğimiz günlerde kendi işletim sistemine olan ve Xiaomi Wear kullanan mi Watch akıllı saat modelini tanıtmış, modelin Apple Watch ile benzerliği kadar rekabetçi fiyatı da gündeme oturmuştu.

Xiaomi mi Watch, iOS Desteğine Kavuştu

Xiaomi akıllı bileklik pazarındaki liderliğini akıllı saat pazarına da kaydırmak isterken, Apple'ın tahtını da sallamak istiyor. Tabii bu pazarda rakiplerinin de oldukça güçlü olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi mi Watch, iOS Desteğine Kavuştu

Akıllı saat pazarında tasarım ve işletim sistemi ile Samsung Galaxy Watch Active 2 modelini uzun batarya ömrüyle Huawei Watch GT 2 takip ediyor.

Xiaomi mi Watch, iOS Desteğine Kavuştu

Xiaomi mi Watch modeline OTA güncelleme ile sunulan yeni yazılım geliştirilmiş özelliklerin yanında Apple işletim sistemi iOS desteği almasıyla dikkat çekiyor. Xiaomi mi Watch sahipleri güncellemeyi otomatik olarak indirip cihazlarına kurabilecekler.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Xiaomi mi Watch, iOS Desteğine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement