Yine Aynı Manzara! Antalya'da Bonzai Kullanan Gencin Kriz Anı Yürek Burktu! - Son Dakika
3.Sayfa

Yine Aynı Manzara! Antalya'da Bonzai Kullanan Gencin Kriz Anı Yürek Burktu!

Antalya'da sentetik uyuşturucu bonzai kullandığı belirlenen gencin, geçirdiği kriz sonucu kıvranması yürekleri burktu. Ağzından köpükler çıkan genci çevredeki vatandaşlar çaresizce izledi.

29.06.2017 13:58  Güncelleme: 16:52

Antalya'da sentetik uyuşturucu bonzai kullanan gencin, refüjdeki bir ağacın altında geçirdiği kriz yürekleri dağladı. Sağık ekiplerinin çabasına rağmen tedaviyi kabul etmeyen genç, ara sokaklara girerek izini kaybettirdi.

BONZAİ KRİZİNE GİREN GENCİ VATANDAŞLAR ÇARESİZCE İZLEDİ

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Etiler mahallesi Kızılırmak caddesinde, refüjdeki süs bitkisinin altında bir kişinin yattığını gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sentetik uyuşturucu bonzai kullandığı belirlenen gencin, geçirdiği kriz sonucu kıvranması ise yürekleri burktu. Ağzından köpükler çıkan genci çevredeki vatandaşlar ise çaresizce izledi.

SAĞLIK EKİPLERİNİN TÜM ÇABASINA RAĞMEN TEDAVİYİ KABUL ETMEDİ

İsminin Melih olduğunu söyleyen genç, sağlık ekiplerini karşısında görünce bir anda kendine geldi. Güçlükle ayakta durabilen genç, polis ve sağlık ekiplerinin tüm çabasına rağmen tedaviyi kabul etmedi. Akan trafikte gelen araçlara el işareti yaparak durduran madde bağımlısı genç, ara sokağa giderek bir ağacın gölgesine oturdu. Daha sonra ara sokaklarda kayboldu.

Yine Aynı Manzara! Antalya'da Bonzai Kullanan Gencin Kriz Anı Yürek Burktu!

"PİSLİKTEN VE KOKUDAN DURAMIYORUZ, BELEDİYEDEN BU EVİN YIKILMASINI İSTİYORUZ"

Mahalle sakinlerinden Tugay Mert, Mustafa Çetinkaya Stadının karşısındaki metruk evin madde bağımlıların yuvası olduğunu belirterek, belediyeyi göreve davet etti. Metruk evin yıkılması için belediyeye başvurmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını kaydeden Mert, "Bu evde her türlü zararlı madde kullanılıyor. Hemen karşısında stat var. Çocukların yoğun olarak gelip geçtiği yer. Pislikten ve kokudan duramıyoruz.Belediyeden bu evi yıkmasını istiyoruz" dedi.

Yine Aynı Manzara! Antalya\'da Bonzai Kullanan Gencin Kriz Anı Yürek Burktu!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yine Aynı Manzara! Antalya'da Bonzai Kullanan Gencin Kriz Anı Yürek Burktu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement