İsrail Güçleri Beytüllahim'de Baskın Düzenledi: 3 Kişi Gözaltına Alındı, 5 Filistinli Yaralandı - Son Dakika
Dünya

İsrail Güçleri Beytüllahim'de Baskın Düzenledi: 3 Kişi Gözaltına Alındı, 5 Filistinli Yaralandı

İsrail Güçleri Beytüllahim\'de Baskın Düzenledi: 3 Kişi Gözaltına Alındı, 5 Filistinli Yaralandı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentine düzenlediği baskında, 3 kişiyi gözaltına aldı, 5 Filistinliyi yaraladı. Ribat Camisi kuşatılarak gerçekleştirilen baskın sırasında çıkan olaylarda 3'ü gerçek mermi ile olmak üzere 5 kişi yaralandı. Filistin Kızılayı ise olaylarda 35 kişinin gazdan boğulma tehlikesi geçirdiğini açıkladı. İsrail ordusu ise Beytüllahim'de gerçekleşen silahlı saldırının zanlısı 3 kişiyi gözaltına aldığını ve olayda kullanıldığı düşünülen bir araca el koyduğunu bildirdi.

16.07.2023 18:31

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentine düzenlediği baskında, 3 kişiyi gözaltına aldı, 5 Filistinliyi yaraladı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail güçleri, Ribat Camisi'ni kuşatarak, 3 Filistinliyi gözaltına aldı.

Filistin Sağlık Bakanlığı da yaptığı açıklamada, baskın sırasında çıkan olaylarda 3'ü gerçek mermi ile olmak üzere 5 kişinin yaralandığını duyurdu.

Filistin Kızılayının açıklamasında ise olaylarda 35 kişinin atılan gaz nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdiği kaydedildi.

Öte yandan İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Beytüllahim'de Yahudi yerleşimcileri hedef alan silahlı saldırının zanlısı 3 kişinin gözaltına alındığı ve olayda kullanıldığı düşünülen bir araca el konulduğu aktarıldı.

Ordu bugün, Beytüllahim kentindeki Taku kontrol noktası yakınında 3 Yahudi yerleşimcinin araçlarına açılan ateş sonucu yaralandığını, bölgeye tüm giriş-çıkışların kapatılarak geniş çaplı arama başlatıldığını açıklamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İsrail Güçleri Beytüllahim'de Baskın Düzenledi: 3 Kişi Gözaltına Alındı, 5 Filistinli Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement