Liseliler Eğitim Bursu İçin Yarıştı - Son Dakika
Eğitim

Liseliler Eğitim Bursu İçin Yarıştı

Liseliler Eğitim Bursu İçin Yarıştı

Okan Üniversitesi, düzenlediği liselerarası yarışmalar ile öğrencilerin eğitimlerine de destek oluyor.

28.06.2012 14:47  Güncelleme: 14:55

'Girişimcilik', 'Dijital Fotoğraf', 'Moda-Stil' ve 'Matematik' dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere sırasıyla yüzde 100, yüzde 50 ve yüzde 25 bursla eğitim imkanı sunan Okan Üniversitesi, 02 Temmuz Pazartesi günü yapılacak ödül töreni ile kazananları duyuracak.

Türk yükseköğrenim hayatında ilklerin öncüsü olan Okan Üniversitesi, bu yıl farklı branşlarda düzenlediği 'Liselerarası' yarışmalar ile yetenekli gençlere hayallerini gerçekleştirmelerinde destek oldu. Okan Üniversitesi, 'Girişimcilik', 'Dijital Fotoğraf', 'Moda-Stil' ve 'Matematik' dallarında düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencelere sırasıyla yüzde 100, yüzde 50 ve yüzde 25 burslu okuma imkanı sunuldu. 02 Temmuz Pazartesi günü, Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü'nde gerçekleştirilecek ödül töreni ile ödüller sahiplerini bulacak.

Kendi alanlarında öncü isimlerinden oluşan jüri üyeleri arasında, ünlü fotoğrafçılar Lara Sayılgan ve Koray Erkaya, stil ikonu Didem Antebi, moda editörü ve stylist Melis Perez, başarılı köşeyazarı ve DJ Oben Budak, moda tasarımcısı İdil Tarzi, Moda Tasarımcıları Derneği üyesi Özlem Kaya, WGSN Türkiye, Orta Doğu ve Yunanistan Bölge Müdürü Müjde Abdiş ve dünya çapında Lanvin for H&M blog yarışmasının kazananı, Zetfashion blogunun kurucusu Zuhal Okçu da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Liseliler Eğitim Bursu İçin Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement