Üniversiteli Öğrencilerden 1500 Adet Kitap Bağışı - Son Dakika
Eğitim

Üniversiteli Öğrencilerden 1500 Adet Kitap Bağışı

Üniversiteli Öğrencilerden 1500 Adet Kitap Bağışı

Altınözü İlçesine Bağlı Boynuyoğun Köyü İlköğretim Okuluna Törenle 1500 Kitap Bağışında Bulunuldu.

09.10.2010 15:12

Törene Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Kuyubaşıoğlu, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Ayhan Dönmez ve Boynuyoğun köyü sakinleri katıldı.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde öğrenim gören öğrencilerin girişimleri sonrasında Boynuyoğun Köyü İlköğretim okuluna 1500 kitap kazandırılmış oldu. Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlilerinin işbirliği ile toplanan kitaplar, ihtiyaç duyulan ilköğretim okullarına bağışlanarak kütüphanelerin zenginleştirilmesi sağlanmış oluyor. Bu hedef doğrultusunda Altınözü ilçesine bağlı Boynuyoğun Köyü İlköğretim Okulunu seçen üniversiteli gençlerin temsilcisi olan iki öğrenci, 1500 adet kitabı bu okula bağışlayarak çocukların bilgilenme, araştırma ve ödev yapmada kaynak sıkıntısı yaşamamalarına yardımcı oldular.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi öğrenci ve öğretim görevlilerini bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum. Yarınların büyükleri olan çocuklarımıza yapılan bu anlamlı bağış bizleri sevindirmiştir. Bu köyümüzde okuyan öğrenciler, mevcut kitaplardan faydalanarak doğru bilgiye rahatlıkla ulaşma imkanına sahip olacaklar. Bu tür örnek davranışlara destek vermek bizlerin görevidir" dedi. Tören sonunda Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki protokol mensupları üniversite öğrencilerine bu örnek davranışlarından dolayı birer plaket verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Üniversiteli Öğrencilerden 1500 Adet Kitap Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement