Gözler EYT ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdede! Yılın son Kabine Toplantısı sona erdi - Son Dakika
Ekonomi

Gözler EYT ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdede! Yılın son Kabine Toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 2022 yılının son Kabine Toplantısı sona erdi.

26.12.2022 17:17  Güncelleme: 19:31

2022 yılının son Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Saat 15.00'te Beştepe'de başlayan toplantı sona erdi. Toplantısında milyonlarca vatandaşın merakla beklediği konular masaya yatırıldı.

BAKAN BİLGİN'DEN EYT SUNUMU

Toplantının en önemli gündem maddeleri arasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili yaptığı sunum oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilgin'den son bilgileri alarak toplantının ardından açıklama yapacak.

Yılın son Kabine Toplantısı başladı: Gözler EYT ve Erdoğan'ın vereceği müjdede

ERDOĞAN, KARADENİZ GAZIYLA İLGİLİ MÜJDEYİ AÇIKLAYACAK

Karadeniz'den gelecek yeni gaz rezervi müjdesinin de ne olduğu merak ediliyor. "Pazartesi günü inşallah sizlerle bir müjdeyi daha paylaşacağım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nda alınan kararların yanı sıra müjdeyi de duyuracak.

GÖZLER MEMUR VE EMEKLİ ZAMMINDA

Öte yandan asgari ücretin 8 bin 506 lira olarak açıklanmasının ardından gözler emekli ve memur zammına çevrildi. Bugün Hazine ve Maliye Bakanı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı da bu konuda çalışmaları, önerileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktardı. Emekli ve memur zammı için de büyük bir ipucunun Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilmesi bekleniyor.

Yılın son Kabine Toplantısı başladı: Gözler EYT ve Erdoğan'ın vereceği müjdede

SINIR ÖTESİNE OLASI HAREKAT

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK'nın terörle mücadelede geldiği son durumu, Ege ve Doğu Akdeniz'deki yeni gelişmeleri Kabine Toplantısı'nda sundu. Suriye'nin kuzeyindeki YPG/ PKK'nın temizlenmesi için başlatılması planlanan olası harekat ile ilgili değerlendirmeler ve raporlar da Erdoğan'a aktarıldı.

Gözler EYT ve Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın vereceği müjdede! Yılın son Kabine Toplantısı sona erdi

Son Dakika Ekonomi Gözler EYT ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdede! Yılın son Kabine Toplantısı sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sait acar: İnşaallah gaz değilde,altın madenleri bulunmuştur.çünkü gaz çok fazla bulundu.bulundukça zamlandı. 30 8 Yanıtla

Advertisement