"Akbank Sizin İçin Buluşmaları" - Son Dakika
Ekonomi

"Akbank Sizin İçin Buluşmaları"

"Akbank Sizin İçin Buluşmaları"

Akbank Genel Müdürü Binbaşgil: "Türkiye güçlü ve dinamik iç pazarı, güçlü bilançolara sahip özel sektörü, mali disiplini ve sağlam bankacılık sektörüyle orta ve uzun vadeli hedeflerinde ilerleme ve pozitif yönde ayrışma potansiyeline sahiptir"

04.09.2013 18:41

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Türkiye güçlü ve dinamik iç pazarı, güçlü bilançolara sahip özel sektörü, mali disiplini ve sağlam bankacılık sektörüyle orta ve uzun vadeli hedeflerinde ilerleme ve pozitif yönde ayrışma potansiyeline sahiptir" dedi.

Akbank, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği "Akbank Sizin İçin Buluşmaları"nın 2013 yılındaki 13'üncü toplantısını Erzurum'daki Palandöken Dağı'nda bir otelde gerçekleştirdi.

Bankanın Genel Müdürü Binbaşgil, burada yaptığı konuşmada, çok sayıda sanayici, iş adamı ve yöneticiyle buluştuklarını belirterek, turizmin merkezi olan Erzurum'a ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

Piyasalarda yaşanan gelişmelere değinen Binbaşgil, şunları kaydetti:

"Son dönemde Amerikan Merkez Bankası'nın likidite politikalarına ilişkin açıklamalarından gelişmekte olan ülke piyasaları olumsuz biçimde etkilenmiştir. Bu etkilenme sadece ülkemizle sınırlı değildir, tüm dünyada bu açıklamaların etkisi görülmüştür. Yılbaşından bu yana ülkemizin ekonomi alanındaki performansı gelişmekte olan birçok ülkeyle paralel bir seyir izlemiştir. Türkiye güçlü ve dinamik iç pazarı, güçlü bilançolara sahip özel sektörü, mali disiplini ve sağlam bankacılık sektörüyle orta ve uzun vadeli hedeflerinde ilerleme ve pozitif yönde ayrışma potansiyeline sahiptir."

Erzurum'un bölgesinde tarım, hayvancılık ve inşaat sektörleriyle öne çıktığına dikkati çeken Binbaşgil, "Akbank olarak aynı zamanda önemli bir turizm merkezi olan kente önem veriyoruz. İlimizin daha da büyümesi için katkımızı artıracağız. Erzurum'un sahip olduğu yüksek büyüme potansiyeline inanıyoruz. Akbank Erzurum'a yatırım yapmaya devam ediyor, edecek" diye konuştu.

Binbaşgil, Erzurum'da topladıkları mevduatın yaklaşık 2 katı kredi verdiklerini vurgulayarak, "İlde 100 bine yakın müşterimiz bulunuyor. Üç şube, yaklaşık 20 ATM ve 70 Akbanklı ile birlikte müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına pratik, hızlı ve modern çözümler sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Akbank Ticari Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ve Akbank Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Murat Can Korkmaz da katıldı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 'Akbank Sizin İçin Buluşmaları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement