Eras Boya Bayi Ağını Genişletmek İçin İl İl Dolaşıyor - Son Dakika
Ekonomi

Eras Boya Bayi Ağını Genişletmek İçin İl İl Dolaşıyor

Eras Boya Bayi Ağını Genişletmek İçin İl İl Dolaşıyor

Eras Boya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Eraslan, 2011'de bayi ağını genişletmek ve en ücra noktadaki insana ürün sunabilmek gayesiyle yola çıktıklarını, ülkeyi il il dolaştıklarını söyledi.

16.06.2012 13:00

Eras Boya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Eraslan, 2011'de bayi ağını genişletmek ve en ücra noktadaki insana ürün sunabilmek gayesiyle yola çıktıklarını, ülkeyi il il dolaştıklarını söyledi.

Kilis Polisevi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında boya sektörü çalışanları ile bir araya gelen Eras Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Eras Boya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Eraslan, Eras Boya'nın 2008 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde sektördeki en genç firma olarak son teknolojiyle donatılmış tesisinde su bazlı boya üretimine başladığını belirtti. "Uzman kadromuzun hazırladığı özel formüller sayesinde insan sağlığını düşünerek 1. sınıf dekoratif boya üretimimizi yaparken, hammadde kullanımında da kaliteden kesinlikle taviz vermiyoruz" diyen Eraslan, "Sadece Türkiye'de boya satmayı hedeflemeyen grubumuz, diğer ülkelerde de Eras Boya'nın bayrağını sallamak için AR-GE çalışmalarına devam etmektedir. Her geçen gün tecrübelerine tecrübe katan ekibimiz, pazar ağını genişletmek için acele etmeden adım adım ilerlemekte ve bu sektörün sıkıntılarını bilerek hareket etmektedir. Kayseri Eras Boya olarak İstanbul firmalarına kafa tutarak Anadolu'da parlayan yıldız olacağız. Tabii herkes kendi kısmetini yer. Bizim böyle çok hızlı büyüme hedefimiz yok. Bizim için önemli olan emin adımlarla ufak ufak yürümek. İnsanları memnun ederek ve ürünümüzün arkasında durarak büyümek öncelikli hedefimizdir" dedi.

Sektörde emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden Eraslan, "Bugün İzmir'de, Ankara'da, Antalya'da, Bursa'da, hatta İstanbul'da dahi bayimiz olmak isteyen insanlar var. Biliyoruz, biz bu bayiliği verebilecek güçteyiz ama verdiğimiz zaman durabilme sıkıntımız var. Bugün eğer ben İzmir'de kullandığım bir boyanın nerede, nasıl, hangi şartlarda satıldığını kontrol etmezsem, yaşanabilecek sıkıntılarda kimse ne toptancıyı ne perakendeciyi bilmeyeceğinden tamamen Eras markası zarar görebileceği için emin adımlarla yürümeyi düşünüyoruz. Bugün Türkiye'nin birçok noktasında varız. Toptancı arkadaşlarımızı özenle seçtiğimize inanıyor, düzgün insanlar olduğuna inanıyorum. Zaten bugün 150 kişi bekliyorduk, 200 kişi geldi. Bunlar bence marka olma yolunda insanların bize karşı geçen seneden dolayı iyi baktığına işaret diyorum" şeklinde konuştu.

Eraslan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz Kayseri'den inanarak çıktık. Kayseri küçük bir yer olduğu için sorup bizim kim olduğumuzu bulabiliyorsunuz. Ama İstanbul'da fabrikamız olsa bizi İstanbul'da arasanız, ne kadar güvenilir, ne kadar bu işi inanarak yaptığımızı etraftaki insanlardan duyamayabilirdiniz. Böyle de bir gerçek var. Anadolu'ya değer veriyoruz. Anadolulu olmaktan gurur duyuyoruz. Her şeyden önce biz Kayseri'den İstanbul'a kafa tuttuk. Bugün arkadaşlara da söyledim,

herkese de söylüyoruz. Kayseri'den İstanbul'a resmen hodri meydan diyoruz."

Eras Boya'nın tanıtıldığı tanışma ve kaynaşma toplantısı, müzik eşliğinde yenen yemekle sona erdi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Eras Boya Bayi Ağını Genişletmek İçin İl İl Dolaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement