Tapdk'nın Yeni Yönetimi Belirlendi - Son Dakika
Ekonomi

Tapdk'nın Yeni Yönetimi Belirlendi

Tapdk\'nın Yeni Yönetimi Belirlendi

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu'nun yeni yönetimi belirlendi Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (TAPDK) yeni yönetimi belirlendi.

07.11.2012 09:47

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu'nun yeni yönetimi belirlendi Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (TAPDK) yeni yönetimi belirlendi. TAPDK Başkanlığı'na Suat Evcimen getirilirken, Seyit Ali Kurtuluş Başkan Vekili oldu.

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Başkan ve Üyeliklerine Yapılan Atamalar Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar, Bakanlar Kurulu'nca 28 Eylül 2012 tarihinde kararlaştırıldı. Buna gore TAPDK Başkanlığı'na Maliye Bakanlığı'nın aday gösterdiği Suat Evcimen atanırken, Başkan Vekilliği'ne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın aday gösterdiği Seyit Ali Kurtuluş getirildi. Kurul üyeliklerine getirilen isimler ve aday gösterildiği kurumlar şöyle:

" Şanal Tosun, Sağlık Bakanlığı; Murat Doğanay, Ekonomi Bakanlığı; İrfan Dilsiz, Hazine Müsteşarlığı; Ahmet Bahadır Sezgin, Türkiye Ziraat Odaları Birliği; Mustafa Yılmazer, Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri Genel Müdürlüğü." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tapdk'nın Yeni Yönetimi Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement