Türk Telekom "KOBİ Dolu Anadolu" Zirvesi - Son Dakika
Ekonomi

Türk Telekom "KOBİ Dolu Anadolu" Zirvesi

Türk Telekom "KOBİ Dolu Anadolu" Zirvesi

Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, KOBİ'lerin Türkiye ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında önemli katkılar sağladığını söyledi.

15.10.2014 15:47  Güncelleme: 15:55

Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek,  KOBİ'lerin Türkiye ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında önemli katkılar sağladığını belirtti.

Türk Telekom'un, KOBİ'leri teknolojiyle buluşturmak ve markalaşma sürecinde yol göstermek amacıyla başlattığı "KOBİ Dolu Anadolu" zirvesi Ankara'da bir otelde gerçekleştirildi.

Şimşek, burada yaptığı konuşmada, dünya standartlarında, katma değeri yüksek, kaliteli iletişim hizmetleri sunma anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, KOBİ'lerin Türkiye ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Türk Telekom olarak KOBİ'lere teknoloji danışmanlığı yaptıklarını dile getiren Şimşek, şunları kaydetti:

"Gelişmiş fiber optik altyapımız üzerinden sunduğumuz uçtan uca teknoloji çözümlerimiz ile KOBİ'lerin yanında yer alıyoruz. Teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve genişbant çözümlerimiz ile KOBİ'lere hız ve verim kazandırmayı, böylece global anlamda da rekabet güçlerini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz."

Zirvede, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Ocakoğlu, dijital pazarlama uzmanı Cüneyt Devrim ve marka danışmanı stratejist Cihan Kırımlı da katılımcılara deneyimlerini aktardı.

Marketing Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirilen "KOBİ Dolu Anadolu" zirvesinin, İzmit, Bursa, Adana, Samsun, Eskişehir ve Antalya'da da gerçekleştirilmesi planlanıyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türk Telekom 'KOBİ Dolu Anadolu' Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement