Sons Of The Forest ertelendi! - Son Dakika
Gamegar

Sons Of The Forest ertelendi!

Popüler hayatta kalma oyunu The Forest'ın devam oyunu Sons Of The Forest'ın geliştiricisi ve yayıncısı Endnight Games, Twitter'dan yaptığı duyuru ile Sons Of The Forest'ın 23 Şubat 2023'e ertelendiğini duyurdu.

01.09.2022 08:52

Açık dünya hayatta kalma korku oyunu Sons Of The Forest'ın çıkış tarihi yayınlanan yeni oynanış videosu ile tekrardan ertelendi.

SONS OF THE FOREST ÇIKIŞ TARİHİ ERTELENDİ

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Endnight Games'in yaptığı Sons Of The Forest'ın çıkış tarihi 23 Şubat 2023'e ertelendi. Oyunun 30 dolar ile çıkış yapacağını bildiren Endnight Games, Türkiye fiyatı için henüz bir açıklama yapmadı.

Endnight Games'in Twitter hesabından yaptığı , "Yeni oyunumuz Sons Of The Forest'ın kapsamı nedeniyle kesin bir çıkış tarihi belirlemek zor oldu ve bugün son bir kez ertelememiz gerekiyor. Bize gerekli olduğunu düşündüğümüz cilayı tamamlamamız için zaman vererek, 23 Şubat 2023'te 29,99 ABD Doları fiyatla yayınlayacağız." sözlerine yer verdi.

SONS OF THE FOREST KONUSU

Uzak bir adada kayıp bir milyarderi bulmak için gönderildiğinde, kendinizi yamyamların istila ettiği bir cehennemde buluyorsunuz. Bu ürkütücü yeni açık dünya hayatta kalma korku simülatöründe tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte zanaat yapın, inşa edin ve hayatta kalmak için mücadele edin.

Sons Of The Forest ertelendi!
Sons Of The Forest ertelendi!
Sons Of The Forest ertelendi!
Sons Of The Forest ertelendi!

Son Dakika Gamegar Sons Of The Forest ertelendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement