1071'in Ruhuyla Hedef 2071 - Son Dakika
Güncel

1071'in Ruhuyla Hedef 2071

1071\'in Ruhuyla Hedef 2071

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 26 Ağustos 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi'nin yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

26.08.2013 11:49

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Cennet mekân Alparslan Han ve askerlerinin kazandığı zafer; medeniyetimize yeni çağların ve cennet yurdumuzun kapılarını açtı ve yüzyıllarca milletimizin dünyanın kaderini belirleyen güç olmasını sağladı, dedi Civelek, Medeniyetimize bu onuru kazandıran, Selçuklu Sultanının, insanoğullarına, medeniyetlere, devletlere ve milletlere, gelecek için hedef oluşturmakta yol haritası oluşturmakta olduğunu söyledi.

MİLLETİN SESİNE TERCÜMANIZ

Civelek, Milletimizin bağrından gelen ve onların sesine tercüman olmuş partimiz, geleceğe dönük hedefleri ve planlar yaparak seçim için değil gelecek için çalışmaların sürdürme amacını taşımaktadır, Bunları yaparken geçmişini bilmeden geleceğe sağlam basamayacağımızı ve nereden geldiğini unutmamamız gerektiğini bir an olsun akıldan çıkarmadan,12 yıldır geceli gündüzlü çalışarak, popülizme kapılmadan, hiçbir ayrım gözetmeksizin; ülkemiz insanlarının ortak aklıyla, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Kuruluş Yıldönümüne hedef alarak 2023 Stratejisini hazırladık, dedi.

ANADOLU'DA BİNİNCİ YIL

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sadece bizim değil, bizden sonraki neslin de düşünülmesi gerektiğini işaret ettiğini belirten Civelek, ülkemizin daha aydınlık yarınlara kavuşması için, hedeflerinin Türk medeniyetinin Anadolu'ya girişinin bininci yılı olarak belirlediklerini sözlerine ekledi. 2071 hedefi'nin, her an, Malazgirt Zaferi'nin 1000'inci yılında Anadolu Medeniyetimizin kendine yakışır ve arzu edilen yerde olması için çalışmamız gerektiğini hatırlatmaktadır, dedi.

AĞUSTOS AYI ZAFERLER'LE DOLU

Civelek, Ağustos ayı, ilk günü Kıbrıs'ın fethi, son günleri ise bugünkü devletimizin temellerini atan Büyük Taarruz olmak üzere her günüyle Medeniyetimizin zaferler ayıdır.

Medeniyetimizin gelecek zaferlerine imza atacakları şimdiden selamlar, geçmişte zaferlere imza atmış tüm atalarımıza Allah'tan gani gani rahmet dileriz. Hedefimiz 1071'in ruhuyla 2071'e ulaşmaktır. Dileğimiz yüce rabbimizin ülkemizi o günlere birlik ve dirlik içinde ulaştırmasıdır. Malazgirt Zaferinin 951. Yılı tüm milletimize kutlu olsun.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1071'in Ruhuyla Hedef 2071 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement