3 Aylık Polis Memurunun Sır İntiharı - Son Dakika
Güncel

3 Aylık Polis Memurunun Sır İntiharı

3 Aylık Polis Memurunun Sır İntiharı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 aylık polis memuru 23 yaşındaki Atilla Yılmaz,geldiği memleketi Erzurum'da beylik tabancası ile intihar etti.

09.10.2013 14:15  Güncelleme: 17:38

Olay dün gece yarısı Erzurum merkez Palandöken İlçesinde meydana geldi. İlçe merkezindeki bir kahvede arkadaşları ile oturan Atilla Yılmaz, "Telefonla görüşeceğim" diyerek dışarı çıktı. Bir süre cep telefonu ile görüşen Atilla Yılmaz, kahveye 20 metre uzaklıkta belinden çıkardığı tabancayla başına bir el ateş etti. Kahveden çıkanların kaldırım üzerinde cansız olarak bulduğu Yılmaz'ın cesedi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, üzücü olayın hemen ardından hastaneye giderek olayla ilgili bilgi aldı. Polis memurunun intihar ettiği kaldırımda biriken kanı ise esnaf su dökerek yıkadı. Sır intiharla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Solakzade Camiinde polis memuru Yılmaz'ın cenaze namazına akrabası olan AK Parti eski Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, Vali Yardımcısı Naci Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İlçe belediye başkanları, emniyet amirleri, poisler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zehra- Alparslan Yılmaz çiftinin iki çocuğundan biri olan bekar Atilla Yılmaz'ın yakınlarına sık sık, işlerinin yoğunluğundan dert yandığı ve bu nedenle de hava değişimi alarak Erzurum'a geldiği bildirildi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Aylık Polis Memurunun Sır İntiharı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement