Ağabeyinin Düğününe Gelecekti - Son Dakika
Güncel

Ağabeyinin Düğününe Gelecekti

Ağabeyinin Düğününe Gelecekti

Piyade Uzman Erbaş Muhammed Şahin'in Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

23.07.2012 13:52

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde inişe geçtiği sırada düşen helikopterde bulunan ve şehit olan askerlerden Piyade Uzman Erbaş Muhammed Şahin'in (27) Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Evli ve bir çocuk babası şehidin baba evine, sahur vakti acı haber verildi. Şehit evi, taziyeye gelenlerin akınına uğrarken, Muhammet Şahin'in, önümüzdeki ağustos ayında ağabeyinin düğünü için memleketine gelmeyi planladığı öğrenildi. Gözüyaşlı anne Hüsniye Şahin'in, Adı gibi, kendi de güzel oğlumu bana gösterin, hani ağabeyinin düğününü sen yapacaktın oğlum diye feryat etmesi yürek dağladı.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Jandarma Genel Komutanlığı'na ait S-70 Sikorsky tipi nakliye helikopteri dün (Pazar) inişe geçtiği sırada düştü. Helikopterde bulunan askerlerden 5'i şehit olurken 7'si de vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Şehit düşen askerlerden birinin Piyade Uzman Erbaş Muhammed Şahin olduğu ortaya çıktı. Evli ve bir çocuk babası, 27 yaşındaki Muhammed Şahin'in ailesine acı haberi, bugün sahur vaktinde Alaşehir Kaymakamı ve Sarıgöl Kaymakam Vekili Musa Uslan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Gencay Taşdemir, Doktor Cenk Çelik ile Yeşiltepe Muhtarı İsa Duman verdi. Şehidin ailesinin oturduğu ilçeye bağlı Yeşiltepe Köyü'ne gelen yetkililer, şehidin babası Rıfat Şahin (66) ve annesi Hüsniye Şahin'i (63) bilgilendirdi.

AĞABEYİNİN DÜĞÜNÜNE GELECEKTİ

Acı haber üzerine şehidin yakınları gözyaşına boğuldu. Anne Hüsniye Şahin'in, Yandım Muhammed'im yandım. Muhammed'imi getirin bana, Muhammed'im nerelerdesin, annen yollarına bakıyor neredesin Yaktın beni bu mübarek aylarda. Hani gelecektin bana yardım edecektin, hani ağabeyinin düğününü sen yapacaktın oğlum diye feryat etmesi yürekleri dağladı. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, acılı baba Rıfat Şahin, Oğlumla en son 2 gün önce konuşmuştuk. 'Ben çok iyiyim baba, kendine iyi bak' dedi. 20 günlük izne gelecekti. Karakoçum gitti diye konuştu. Şehit uzman erbaş Şahin'in, 25 Ağustos'ta ağabeyi Yusuf Şahin'in düğününün olduğu ve düğüne katılmak için memleketine gelmenin planını yaptığı bildirildi. Şehidin eşinin Yüksekova'da olduğu ve cenazeyle Manisa'ya geleceği belirtildi. Bu arada acı haberi alan köylüler şehit evine akın etti taziyede bulundu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Altı çocuklu Şahin ailesinin en küçüğü olduğu öğrenilen Muhammed Şahin, Siteler Mahallesi Camii'nde bugün ikindide kılınacak olan cenaze namazının ardından Yeşiltepe Köyü Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağabeyinin Düğününe Gelecekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement