AK Parti Teşekkür Turunda - Son Dakika
Güncel

AK Parti Teşekkür Turunda

AK Parti Teşekkür Turunda

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül Harran'da, 1 Kasım seçimleri için desteklerinden ötürü ilçe halkına teşekkür etti.

12.11.2015 10:51

AK Parti Şanlıurfa Harran İlçe Başkanlığı Kasım Ayı Danışma Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Harran Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Beyazgül, 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri başarıdan dolayı Harranlılara teşekkür etti.

Beyazgül konuşmasında "1 Kasım seçimlerinde Harran ovasından büyük bir destek aldık. Bu yüzden Harranlılara çok teşekkür ederim. Bundan sonra ki süreçte halkımızın 1 Kasım da bize verdiği güçle tüm kadrolarımızla hizmet karları olacağız. Bildiğiniz üzere dün tüm Milletvekillerimizin mazbatalarını seçim kurulundan teslim aldık. Başta Sayın Faruk Çelik ve tüm milletvekillerimiz çarşamba günü saat 11:00'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne kayıt yaptırarak yeniden ülkeye hizmet etmeye başlayacaklardır. Bu vesile ile Harran İlçe danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını dilerim" sözlerine yer verdi.

Programa Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, İl yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili de katıldı.

CEVHERİ DE HİLVAN'DAYDI

Öte yandan dün AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Hilvan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Seçimde verdikleri destekten dolayı Hilvan halkına teşekküre gelen Cevheri, ilk olarak Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve AK Parti ilçe Başkanı Hanif Düzme ile bir araya geldi. Hilvan'ın kendi ilçesi olduğunu ifade eden milletvekili Cevheri, ilçe için öncelikli sorunların çözümü için hizmete hazır olduklarını belirtti.

Hilvan'da başlıca sorunun tarımsal sulama projesinin olduğunu ve bu projenin bir an evvel hayata geçirilmesi gerektiğini dile getiren Cevheri'ye sorunları aktaran Belediye Başkanı Bayık ilçede eksikliği hissedilen Fen Lisesinin de olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine eğitime büyük önem verdiğini söyleyen Cevheri, Hilvan'a bir fen lisesinin yapılması için girişimde bulunacağı yönünde söz verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Teşekkür Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement