Alzheimer Hastası Oyunu Ambulansta Kullandı - Son Dakika
Güncel

Alzheimer Hastası Oyunu Ambulansta Kullandı

Alzheimer Hastası Oyunu Ambulansta Kullandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir Alzheimer hastası, evde bakım hizmeti veren ambulansla getirildiği okul bahçesinde ambulans içinde oyunu kullandı.

30.03.2014 15:10  Güncelleme: 15:26

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Alzheimer hastası bir kişi, evde bakım hizmeti veren ambulansla getirildiği okul bahçesinde ambulans içerisinde oyunu kullandı.

Beyşehir Müftü Mahallesi'nde oturan Alzheimer hastası Fatma Akbulut (83), oy kullanacağı Beyşehir Anadolu Lisesi'ne evde bakım hizmeti veren ambulansla götürüldü. Okul bahçesinde duran ambulans içerisindeki Akbulut'un sedye ile sandık başına götürülmesinin zorluğunu göz önünde bulunduran sağlık görevlileri, önce sandık kurulu başkanıyla görüştü. Bunun üzerine 1081 numaralı sandığın başkanı elinde oy pusulaları ile ambulansa geldi. Alzheimer hastası Akbulut, ambulansa binen bir yakınının yardımıyla ve sandık başkanının gözetiminde oyunu araç içerisinde kullandı. İçerisine evet mührünün basıldığı oy pusulasının konulduğu zarfları teslim alan sandık kurulu başkanı Akbulut'un oy zarfını sandıklara atarak vatandaşlık görevini yerine getirmesini sağladı. Oyunu ambulans içerisinde kullanan Alzheimer hastası seçmen, daha sonra yine kendisini getiren ambulansla evine götürüldü. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alzheimer Hastası Oyunu Ambulansta Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement