Antalya - Baykal Nikah Şahitliği Yaptı Chp Eski Lideri Baykal, Önder Sav?In Kızının Nikahına Katılmayacak - Son Dakika
Güncel

Antalya - Baykal Nikah Şahitliği Yaptı Chp Eski Lideri Baykal, Önder Sav?In Kızının Nikahına Katılmayacak

Antalya - Baykal Nikah Şahitliği Yaptı
Chp Eski Lideri Baykal, Önder Sav?In Kızının Nikahına Katılmayacak

Kendisi Değil Hediyesi Gidiyor' Haberine Ek

04.07.2010 01:24

KENDİSİ DEĞİL HEDİYESİ GİDİYOR' HABERİNE EK

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kızı Aslı Baykal Ataman'la birlikte CHP eski İl Başkanı Ömer Melli'nun oğlu Fikri Melli ve Elif Başarı'nın nikah törenine katıldı. Antalya'nın Kundu bölgesindeki Titanic Otel'de gerçekleşen törene Aslı Baykal Ataman, boyundan bağlı pempe renkli bir elbiseyle katılırken, Baykal gri renkli bir takım elbise tercih etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın kıydığı nikahta Baykal, eski İl Başkanı Melli'nin oğlu Fikri Melli'nin nikah şahitliğini yaptı. Gelinin nikah şahidi ise ailenin yakın akrabası Olcayto Başarı oldu. Baykal, nikahın ardından çifte mutluluklar diledi ve geline bilezik hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ise gelin ve damada bir yastıkta kocamaları temennisiyle sembolik yastık verdi. Geceye Baykal'ın yanısıra Antalya milletvekilleri Osman Kaptan ve Hüsnü Çöllü ile çok sayıda davetli katıldı. Düğünde CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın çelengi dikkat çekti.

ARJANTİN İŞTAH KAÇIRDI

CHP eski Genel Başkanı Baykal, düğün öncesi aynı otelde partili belediye başkanları ve il yöneticileriyle birlikte Almanya'nın 4- 0 kazandığı Arjantin maçını izledi. Baykal, 2010 Dünya Kupası'nın favorisi olarak gördüğü Arjantin'in maçı kaybetmesini aynı masada oturduğu Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'la değerlendirdi. Baykal, önce masadaki çatal ve bıçaklara bakarak "Bu kadar çatal bıçak hayra alamet değil, hakkını vermeye kalkarsak ortalık karışabilir" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın Arjantin'in 4 golle kaybettiği maçı "Hele bir de maçtan sonraysa" şeklinde hatırlatması üzerine Baykal, "Evet iştahımız kaçtı" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

(DHA FEED)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Baykal Nikah Şahitliği Yaptı Chp Eski Lideri Baykal, Önder Sav?In Kızının Nikahına Katılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement