Arif Demirören'den Nilüfer'e Kapalı Pazaryeri Sözü - Son Dakika
Güncel

Arif Demirören'den Nilüfer'e Kapalı Pazaryeri Sözü

Arif Demirören\'den Nilüfer\'e Kapalı Pazaryeri Sözü

Karaman ve Gazi Caddesinde pazaryerlerini ziyaret eden MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

07.03.2014 13:26  Güncelleme: 13:32

Karaman ve Tuna Caddesi'ndeki pazaryerlerinde esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, vatandaşların kapalı pazaryeri talebine kulak vererek, 30 Mart tarihinde göreve gelmeleri halinde Nilüfer'e yakışan, modern, alanın ve satanın memnun olacağı kapalı pazaryerleri oluşturulacağının müjdesini verdi.

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Karaman ve Gazi Caddesi'nde pazaryerlerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Yağmur altında gerçekleşen ziyaret sırasında vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Demirören, kapalı pazaryeri talebine de kulak vererek, 30 Mart tarihinde Nilüfer'de göreve gelmeleri halinde bölgeye yakışan, esnafın ve mahalle sakinlerinin rahat edeceği kapalı pazaryerleri oluşturulacaklarını söyledi.

Pazaryerleri ziyareti esnasında halkın yoğun ilgi gösterdiği Demirören, "Bu ilgiye layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

"İnsanlarımız MHP'yi Özlemiş"

Pazaryeri ziyaretlerini değerlendiren Demirören, "Görüşmelerimiz esnasında vatandaşlarımızdan hissettiğimiz şu ki, halk MHP'yi gerçekten özlemiş. Pazaryerlerinin halini hep beraber gördük. Yağmur yağdığı zaman Nilüfer'in merkezinde olan bir yerde, insanlarımız sırılsıklam vaziyette, zor şartlarda alışveriş yapmaya çalışıyor. Esnafımız da bu durumdan çok şikâyetçi. Biz bunu hak etmiyoruz, sizlerden hizmet bekliyoruz dedi. Biz de kendilerine söz verdik, 30 Mart'ta inşallah göreve geldiğimizde ilk işimiz; pazarlarımızın üzerini hak ettiği biçimde düzenli, tertipli, insanların rahatlıkla alışverişini yapabileceği, hijyen ve temizliğe dikkat edildiği, sesin ve gürültünün az olduğu yani hem alanın hem de satanın memnun olacağı alanlar oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arif Demirören'den Nilüfer'e Kapalı Pazaryeri Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement