Babası ile Aynı Kaderi Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Babası ile Aynı Kaderi Paylaştı

Babası ile Aynı Kaderi Paylaştı

Kız kardeşinin düğününü katıldıktan sonra görevli olduğu Şırnak'a dönerken Diyarbakır yakınlarında geçirdiği kazada yaşamını kaybeden 27 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Tahir Yıldırım, gözyaşları içinde toprağa verildi.

09.11.2011 14:24

Kız kardeşinin düğününü katıldıktan sonra görevli olduğu Şırnak'a dönerken Diyarbakır yakınlarında geçirdiği kazada yaşamını kaybeden 27 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Tahir Yıldırım, gözyaşları içinde toprağa verildi. 23 yıl önce geçirdiği trafik kazasında ölen babası ile aynı kaderi paylaşan Tahir Yıldırım arkadaşlarına Bayram sonrası Bursa'ya giderek sevdiği kızla nişan yapacağını duyurdu ama gerçekleştiremedi.

Sivas'ta görevli, Şırnak'ın Çakırsögüt Jandarma Karakolunda geçeci görevli olan Tahir Yıldırım, Kurban Bayramından önce Aşkale'nin Yeniköy'de oturan kız kardeşi Leyla'nın düğün törenine katıldı. Tören sonrası kullandığı ve plakası henüz tespit edilemeyen otomobiliyle Bayramın ikinci günü Erzurum'dan Diyarbakır'a gitmek için yola çıktı. Otomobilin takla atması nedeniyle ağır yaralanan Yıldırım, Diyarbakır Askeri Hastanesine kaldırıldı ama tüm çabalara karşın kurtulamadı. Su dökülerek uğurlandığı köyüne bir gün sonra bayrağa sarılı tabut içinde dönen Yıldırım, yakınlarını mateme büründürdü.

Yıldırım'ın Yeniköy'de düzenlenen cenaze törenine Aşkale Kaymakam Asalet Karabulut, Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, annesi, ikisi kız dört kardeşi ve vatandaşlar katıldı. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu'nun çelenk gönderdiği törende Yıldırım, 1988 yılında Amasya'da benzer bir kazayla ölen babası Naim Yıldırım'ın yanında toprağa verildi. Nakliyecelik yapan Naim Yıldırım 23 yıl önce Erzurum'dan İstanbul'a giderken, Amasya yakınlarında kamyonuyla Kızılırmak'a uçtu. Kazada ikisi kız beş çocuk babası Naim Yıldırım, kamyonda bulunan kardeşi İbrahim Yıldırım ile birlikte öldü.

Kazada ölüm haberiyle yıkılan Tahir Yıldırım'ın arkadaşları, Kurban Bayramından sonra Bursa'ya giderek sevdiği kızla nişanlanacağını söyledi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta arkadaşları "Ölüm sana yakışmadı. Mekanın cennet olsun" derken, halasının kızı Özlem Karaduman, "Can dost, can kuzen. Asıl düğünün bugün. Babana kavuştun. Rabbim sen merhametiyle karşılasın" diye yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babası ile Aynı Kaderi Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement