Başbakan Erdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'a Ziyaret

Başbakan Erdoğan\'a Ziyaret

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi Başbakan Erdoğan'ı ziyaret etti.

05.02.2013 17:05

İstanbul Gençlik Meclisler Başkanları ve Yerel Yönetim Komisyon Üyeleri, Beylikdüzü Gençlik Meclisi'nin sponsorluğunda düzenlenen organizasyon ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

İstanbul Gençlik Meclisler Başkanları ve Yerel Yönetim Komisyon Üyeleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Spor Başkanlığı'nı ziyaret etti. Hacı Bayram Veli Camii'nde sabah namazını kılan gençler, AK Parti Grup Toplantısı öncesi İstanbul AK Parti Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı, Antalya Milletvekili Menderes Türel ile birlikte uzunca sohbet etti.

Gençlerin Başbakan Erdoğan İle Koyu Sohbeti

Genç grup, toplantı sona erdiğinde Başbakan Erdoğan ile sohbet etti. Görüşmede Beylikdüzü Belediyesi'nin 3,5 yıllık faaliyetlerini anlatan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz, Gençlik Meclisi'nin çalışmalarından da bahsetti. Albeniz ayrıca Beylikdüzü Belediyesi'nin 3,5 yıllık görev dönemini anlatan kitabı Başbakan Erdoğan'a takdim etti. Başbakan Erdoğan ise kitabı inceledi. Grup toplantısı sonrası en genç Milletvekili Bilal Macit ile de bir araya gelen gençler, sonra Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç'ı ziyaret ettiler ve meclisin yapısı ile çalışmaları hakkında Bakan Kılıç'a bilgi verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement