Başkan Ergün Birim Çalışanlarıyla Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Birim Çalışanlarıyla Bayramlaştı

Başkan Ergün Birim Çalışanlarıyla Bayramlaştı

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Ramazan Bayramı'nın İlk Gününde MHP İl Teşkilatı'nın Bayramlaşma Törenine Katıldı.

10.09.2010 00:54  Güncelleme: 00:55

Parti bayramlaşmasının ardından Su İşleri, İtfaiye ve Zabıta Müdürlüklerini ziyaret eden Başkan Ergün, çalışanların bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen protokol bayramlaşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Teşkilatı'nın Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu'ndaki bayramlaşma törenine katıldı.

Kültür Merkezi'nin tadilatta olması nedeniyle Şehir Tiyatrosu Fuaye Salonu'nda gerçekleştirilen törene Başkan Ergün'ün yanı sıra Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Ahmet Orhan, MHP İl Başkanı Uğur Üncü, Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Özkan, kadın kolları yönetimi ile çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma töreninde Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm Türk İslam aleminin ve Manisalıların bayramını kutladı.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Fuayesi'ndeki parti bayramlaşmasının ardından Başkan Cengiz Ergün, Yeni Garaj yanındaki Su İşleri Müdürlüğü'nde çalışanları ziyaret etti. Su İşleri Müdürü Cem Çöllü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Esendağ'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ergün çalışanların bayramını kutlayarak, sıkıntılarını dinledi.

Su İşleri Müdürlüğü'nün ardından İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkan Ergün, İtfaiye Müdürü Ali Gül ve ekibiyle bayramlaştı. Başkan Ergün'ün son durağı ise Zabıta Müdürlüğü oldu. Manisa Belediye Zabıta Müdürü Mahir Bedel ve zabıta personelinin bayramını kutlayan Başkan Ergün, zabıtaların belediyenin vitrini olduğunu yineledi, çalışmalarında başarı diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Birim Çalışanlarıyla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement